GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 20 Pro Clubs – Meer dan 25 nieuwe aanpasbare kits en betere A.I.

FIFA 20 Pro Clubs is misschien wel de leukste online multiplayer in een FIFA-game en eindelijk gaat EA SPORTS de modus voorzien van een flink aantal verbeteringen. Zo wordt de customization vernieuwd voor je Virtual Pro en worden er nieuwe manieren van spelen geïntroduceerd, om zo betere en meer realistische ervaring te bieden voor iedereen die liever Pro Clubs speelt dan buiten een balletje te trappen. 

Naast alle nieuwe gameplay-functies die beschikbaar zijn voor FIFA 20, zijn ook allemaal aanwezig in Pro Clubs. EA SPORTS heeft zich ook gericht op het aanpakken van enkele van een meer uiterst irritante dingen om zo een betere algemene ervaring te geven.

Enkele van de belangrijkste die in FIFA 20 Pro Clubs zijn aangepakt, zijn de volgende:

  • ‘Any’ Stamina-bug – Stamina loopt sneller leeg voor de speler die de positie ‘Any’ beheert
  • CB in muur – De game plaatst nu langere aanvallers en middenvelders in de muur om te verdedigen tegen vrije trappen
  • GK-setstuk – Het hebben van een GK als aanvoerder heeft geen invloed meer op de spelstabiliteit wanneer je team een ​​set-stuk moet nemen
  • Club Trophy Celebration – Clubs kunnen nu de volledige Cup Celebration bekijken als je wint

Een ander actueel onderwerp in de Pro Clubs-gemeenschap is ”Kit Clashing”. Dit jaar zijn er meer dan 25 nieuwe aanpasbare kits en meer dan 150 toppen toegevoegd om uit te kiezen.
Naast deze toevoegingen is er ook een Pre-Match Kit Select toegevoegd voor alle Pro Club-wedstrijden. Zodra een wedstrijd is gevonden, kunnen de teamcaptains kiezen welke sets hun team draagt tijdens de wedstrijd.

Lees meer over de verbeteringen in FIFA 20 Pro Clubs:

Op 27 september wordt FIFA 20 wereldwijd gereleased voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Gebruikers van Xbox One en PlayStation 4 die zich abonneren op EA Access en pc-gamers die zich abonneren op Origin Access, krijgen al vanaf 19 september een preview van de game van 10 uur.

Pre-Order FIFA 20 en ontvang extra’s voor je FIFA Ultimate Team.

LEES OOK:

>
MENU