GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

The Elder Scrolls Online onthult Nieuw Hoofdstuk: Gold Road

Avonturiers van Tamriel, maak je klaar voor een nieuwe reis! ZeniMax Online Studios heeft tijdens de ESO 2024 Global Reveal het nieuwste hoofdstuk van The Elder Scrolls Online aangekondigd: Gold Road. Dit nieuwe hoofdstuk brengt op 3 juni voor pc/Mac en op 18 juni voor Xbox en PlayStation consoles 30 uur aan nieuwe main quest content, met een verhaallijn vol nieuwe personages en zones die fans zullen herkennen uit The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Een Terugkeer naar Iconische Locaties

Gold Road neemt spelers mee terug naar locaties uit Oblivion en gaat verder met de verhaallijn die vorig jaar begon in het Necrom hoofdstuk. Spelers onderzoeken Ithelia, een Daedric Prince die nog nooit eerder is verschenen in de Elder Scrolls-serie. Het is aan de spelers om de plannen van haar volgelingen te ontrafelen en de mensen van West Weald te beschermen tegen de chaos van deze Forgotten Prince.

Nieuwe Zones, Vijanden en Scribing Systeem

Spelers kunnen twee nieuwe zones verkennen en het opnemen tegen nieuwe vijanden. Een opwindende toevoeging is het nieuwe Scribing-systeem, waarmee spelers unieke vaardigheden kunnen verzamelen en aanpassen. Dit systeem biedt spelers ongekende mogelijkheden om hun speelstijl te personaliseren door de primaire, secundaire en tertiaire effecten van hun personage te bewerken.

Scions of Ithelia Dungeon DLC

De content roadmap voor dit jaar begint met de Scions of Ithelia dungeon DLC, die op 11 maart voor pc/Mac en op 26 maart voor Xbox en PlayStation consoles verschijnt. Deze PvE DLC introduceert nieuwe dungeons, waarbij de verhaallijnen leiden naar het Gold Road hoofdstuk.

Voor meer informatie over The Elder Scrolls Online: Gold Road, bezoek de officiële ESO website of bekijk de blog. Gold Road lanceert op 3 juni voor pc/Mac en op 18 juni voor Xbox en PlayStation consoles.

Blijf GameNerds.nl volgen voor meer updates en nieuws over The Elder Scrolls Online en de spannende nieuwe Gold Road!

>
MENU