GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Wannneer is de PlayStation-release van Palworld?

Palworld, het spel dat gamers wereldwijd in zijn greep houdt, is momenteel helaas niet beschikbaar op PS4 of PS5. Bij de early access launch op 19 januari 2024, werd Palworld enkel uitgebracht voor pc en Xbox. Dit roept natuurlijk vragen op bij PlayStation-gebruikers over de beschikbaarheid van dit populaire spel op hun platform.

Waarom is Palworld Niet op PlayStation?

De afwezigheid van Palworld op PlayStation-platformen is te wijten aan het feit dat PlayStation geen early access releases ondersteunt, in tegenstelling tot platformen zoals Steam, Epic Games en Xbox. Dit heeft ertoe geleid dat ontwikkelaar Pocketpair ervoor heeft gekozen om Palworld eerst alleen voor pc en Xbox uit te brengen.

Toekomstige Mogelijkheden voor Palworld op PS4 en PS5

Hoewel er momenteel geen officiële plannen zijn aangekondigd voor een PlayStation-release van Palworld, is er zeker ruimte voor hoop. Gezien het succes van Palworld, is het niet ondenkbaar dat Sony interesse zou kunnen hebben in het naar hun consoles brengen van het spel.

Recente interacties op sociale media voeden deze hoop. Shuhei Yoshida van PlayStation, verantwoordelijk voor indie games, feliciteerde Pocketpair met het succes van Palworld op Twitter. Op een vraag om Palworld naar PlayStation te brengen, antwoordde hij bevestigend en verwees hij naar een medewerker die contacten onderhoudt met externe ontwikkelaars.

Dit suggereert dat er achter de schermen mogelijk al beweging is om Palworld naar PS4 en PS5 te brengen. Echter, zonder officiële bevestiging blijft het speculatief wanneer en of Palworld daadwerkelijk beschikbaar zal zijn op PlayStation-consoles.

PlayStation-spelers zullen voorlopig geduld moeten hebben en de ontwikkelingen rondom Palworld nauwlettend in de gaten moeten houden. Met het succes van het spel en de interesse vanuit de PlayStation-gemeenschap, is er zeker een kans dat Palworld uiteindelijk zijn weg zal vinden naar PS4 en PS5.

Blijf GameNerds.nl volgen voor het laatste nieuws en updates over Palworld en andere populaire games!

>
MENU