GameNerds
Menu
SOCIAL:

Adverteer bij GameNerds.nl

 

 

Welkom bij GameNerds.nl, de community voor gepassioneerde gamers! Als jij als adverteerder je doelgroep wilt bereiken en je producten of diensten onder de aandacht wilt brengen van een enthousiast publiek, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze community bestaat uit gamers van alle leeftijden en geslachten, met een sterke focus op Sports & Fitness, Media & Entertainment en Technologie.

Onze Community

Bij GameNerds.nl draait alles om de gamers. Onze trouwe bezoekers bestaan voornamelijk uit mannen, die maar liefst 86% van onze community uitmaken. Vrouwen vormen een gewaardeerde 14% van het totale aantal bezoekers. We heten iedereen welkom, ongeacht geslacht, omdat we geloven dat gaming voor iedereen is.

Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit jongeren tussen de 18 en 24 jaar, die 28% van onze bezoekers vertegenwoordigen. De grootste groep gebruikers bevindt zich in de leeftijdscategorie tussen 25 en 34 jaar, goed voor 46% van ons bezoekersaantal. We zijn blij dat we een diverse en levendige gemeenschap hebben opgebouwd met gamers van alle leeftijden.

Interesses van Onze Bezoekers

Bij GameNerds.nl begrijpen we wat onze bezoekers boeit en interesseert. Onze focus ligt op onderwerpen die nauw aansluiten bij de passies van onze community. Onze bezoekers zijn voornamelijk geïnteresseerd in Sports & Fitness, Media & Entertainment en Technologie. We zorgen ervoor dat onze content hierop aansluit, met het laatste gamenieuws, reviews, tips en nog veel meer.

Adverteermogelijkheden

Als adverteerder bij GameNerds.nl bieden we je diverse advertentiemogelijkheden om je boodschap effectief over te brengen naar onze community. Enkele opties zijn:

  • 1. Banneradvertenties: Promoot je merk of product met opvallende banneradvertenties op strategische locaties op onze website.
  • 2. Gesponsorde Artikelen: Neem hiervoor contact op met redactie@gamenerds.nl
  • 3. Gesponsorde Nieuwsbrieven: Bereik onze abonnees rechtstreeks met jouw advertentie in onze nieuwsbrief.
  • 4. Evenementensponsoring: Sponsor een van onze gaming-evenementen en krijg exposure voor je merk voor een geëngageerd publiek.

Neem Contact Op

Voor advertentiemogelijkheden neem contact op met Refinery89 via:

Mocht je interesse hebben in adverteren bij GameNerds.nl of als je specifieke wensen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd open voor een gesprek met onze adverteerders en denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw advertentiecampagne.

Met vriendelijke groet,

Robbie Detmers

Oprichter, GameNerds.nl

Contactgegevens:

E-mail: redactie@gamenerds.nl

>
MENU