GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 20 Pro Clubs – De manier waarop je doelpunten viert met je team is veranderd

FIFA 20 Pro Clubs is misschien wel de leukste online multiplayer in een FIFA-game en eindelijk gaat EA SPORTS de modus voorzien van een flink aantal verbeteringen. Zo wordt de customization vernieuwd voor je Virtual Pro en worden er nieuwe manieren van spelen geïntroduceerd, om zo betere en meer realistische ervaring te bieden voor iedereen die liever Pro Clubs speelt dan buiten een balletje te trappen. 

In FIFA 20 Pro Clubs zijn er nieuwe broadcast functies geïmplementeerd. Wanneer er een wissel komt wordt dit uitgelicht, een Pro Clubs watermerk op het scherm, clubbanners en een nieuw Pro Clubs-logo. De clubbanners worden beïnvloed en gedefinieerd door de primaire en secundaire kleuren van een team en tonen de naam van de club in de tribunes. Stadions tonen tijdens de wedstrijden zowel thuis als uit clubbanners.

Daarnaast zijn er ook AR (augmented reality) overlays toegevoegd om intro’s, rustmomenten en doelscores te matchen om je wedstrijdervaring te verbeteren. Ook hebben wedstrijdtypen in Pro Clubs nu unieke uitzendkleuren om de modus te onderscheiden tussen Friendly-, Cup- en League-wedstrijden.

Ook is de manier waarop je doelpunten viert met je team veranderd. Als je eenmaal een doelpunt hebt gescoord, kun je met je hele team vieren, omdat de camera niet op de doelpuntenmaker inzoomt, maar in plaats daarvan uitzoomt zodat je aangepaste vieringen kunt coördineren met je teamgenoten. Zie hieronder een voorbeeld:

Lees meer over de verbeteringen in FIFA 20 Pro Clubs:

Op 27 september wordt FIFA 20 wereldwijd gereleased voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Gebruikers van Xbox One en PlayStation 4 die zich abonneren op EA Access en pc-gamers die zich abonneren op Origin Access, krijgen al vanaf 19 september een preview van de game van 10 uur.

Pre-Order FIFA 20 en ontvang extra’s voor je FIFA Ultimate Team.

LEES OOK:

>
MENU