GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Princess Peach: Showtime! Betreedt het Podium met Nieuwe Trailer

Op 23 januari 2024 is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in het kleurrijke avontuur van Princess Peach. De nieuwste trailer voor “Princess Peach: Showtime!” is onthuld, ter voorbereiding op de release op 22 maart 2024 voor de Nintendo Switch. Dit avontuur brengt prinses Peach samen met Stella, de beschermer van het Sprankeltheater, in een strijd om het theater te redden van Grape en haar Zure Tros.

Nieuwe Transformaties: Ninja Peach en Cowgirl Peach

In “Princess Peach: Showtime!” kan Peach het podium overnemen in verschillende rollen, inclusief de twee nieuwe transformaties die zijn onthuld: Ninja Peach en Cowgirl Peach. Elke transformatie biedt unieke vaardigheden en een dramatische opkomst, essentieel om het toneel te heroveren.

Als Ninja Peach gebruikt de prinses de schaduwen en omgeving om haar vijanden te verrassen, terwijl Cowgirl Peach haar behendigheid en lasso inzet voor een meer directe aanpak. Deze veelzijdigheid stelt spelers in staat om creatief om te gaan met verschillende uitdagingen op het podium.

Spelervaring en Merchandise

Spelers zullen genieten van het bestrijden van vijanden in diverse rollen, van zwaardvechter tot banketbakker, en moeten hun stijl en zwier inzetten om het verhaal tot een zinderende finale te brengen. Tegelijk met de game release worden pastelroze Nintendo Switch Joy-Con-controllers uitgebracht, verkrijgbaar bij diverse retailers en in de My Nintendo Store.

Nintendo Switch-gamevouchers en Meer

Nintendo Switch Online-leden kunnen gamevouchers aanschaffen, die inwisselbaar zijn voor twee downloadversies van games, waaronder “Princess Peach: Showtime!”. Bezoek de Nintendo-website voor meer informatie over de gamevouchers en de beschikbare titels.

Met de lancering van “Princess Peach: Showtime!” op 22 maart en de unieke transformaties van Princess Peach, belooft het een spannende toevoeging te worden aan de Nintendo Switch-catalogus.

>
MENU