GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 20 Pro Clubs – House Rules Cups en oefenwedstrijden

FIFA 20 Pro Clubs is misschien wel de leukste online multiplayer in een FIFA-game en eindelijk gaat EA SPORTS de modus voorzien van een flink aantal verbeteringen. Zo wordt de customization vernieuwd voor je Virtual Pro en worden er nieuwe manieren van spelen geïntroduceerd, om zo betere en meer realistische ervaring te bieden voor iedereen die liever Pro Clubs speelt dan buiten een balletje te trappen. 

Er worden dit jaar twee nieuwe manieren geïntroduceerd om FIFA 20 Pro Clubs te spelen: House Rules Cups en Practice Match. House Rules Cups brengt de populaire huisregels uit de FIFA’s Kick-Off-modus naar Pro Clubs. Als je de oude bekers vervangt, roteert House Rules Cups elke dag van de week een wedstrijdtype, met elk weekend een andere beker die kan worden gespeeld. Het schema is zichtbaar in het spel, zodat je nooit je favoriete beker mist.

Met Practice Match kunnen clubs individueel of als team oefenen tegen uiteenlopende AI-moeilijkheden, van beginners tot legendarisch. Naast de beschikbare moeilijkheden, kun je instellen tegen welke tactieken je wilt spelen (d.w.z. op basis van bezit of hoge druk) en welke algehele beoordeling je AI-tegenstanders wilt hebben, van 80 met een rating tot 99 spelers met een totale beoordeling.

”We weten dat dit een zeer gevraagde functie is in Pro Clubs en beschouwen dit als een waardevolle eerste stap, als we kijken naar de toekomst van Pro Clubs.”

Lees meer over de verbeteringen in FIFA 20 Pro Clubs:

Op 27 september wordt FIFA 20 wereldwijd gereleased voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Gebruikers van Xbox One en PlayStation 4 die zich abonneren op EA Access en pc-gamers die zich abonneren op Origin Access, krijgen al vanaf 19 september een preview van de game van 10 uur.

Pre-Order FIFA 20 en ontvang extra’s voor je FIFA Ultimate Team.

LEES OOK:

>
MENU