GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 20 – Volta Football is de nieuwe FIFA Street

EA SPORTS heeft inmiddels de onthullingstrailer van FIFA 20 onthuld. De grootste verassing is dat FIFA Street eindelijk een comeback maakt, maar dan genaamd Volta Football. De FIFA-community hoopt al jaren dat het straatvoetbal terugkeert in hun favoriete footie en hun gebeden worden eindelijk verhoord!

In FIFA 20 Volta Football creëer je een vrouwelijke of mannelijke in-game avatar, die kunt personaliseren door middel van een lading aan kleding, kapsels en tatoeages. Van shirts tot schoenen, van sweaters tot shorts, rust je avatar uit met de hipste items en je ontgrendelt meer items door verder te komen in de game. Je speelt op verschillende plekken over de hele wereld.Van een voetgangerstunnel in Amsterdam, naar een voetbalkooi in Londen of op een dak in Tokio.

”VOLTA Football takes the game back to the streets with the authentic culture, creativity and style of the small-sided game played on streets, courts and futsal pitches around the globe”

Uiteraard zijn er ook verschillende game-modi aanwezig in FIFA 20 Volta Football, waaronder een verhaalmodus en is het mogelijk om online te spelen. Bouw je eigen squad in FIFA 20 VOLTA World, leid je speler door de VOLTA Story Mode, speel promotie en degradatie door in de online VOLTA League, of neem je favoriete professionele teams mee naar de straten in VOLTA Kick-Off!

  • 3v3 Rush (No GK’s)
  • 4v4
  • 4v4 Rush, 5v5
  • Professional Futsal

Daarnaast heeft FIFA 20 Volta verschillende arena’s en omgevingen van verschillende groottes met en zonder muren, waardoor je de vrijheid hebt om het straatvoetbal op jouw manier te spelen.

FIFA 20 is vanaf 27 september officieel verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

  • Dylan Cyris schreef:

    Gaat de verhaal lijn van fifa 20 nog verder naa een update ? Aangezien die maa heel kort is ..

  • >
    MENU