GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Titel Update 16: FIFA 23 ontvangt nieuwe verbeteringen en updates

Titel Update 16 voor FIFA 23 is nu beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One. Deze update omvat een reeks wijzigingen en verbeteringen aan diverse aspecten van het spel.

In FIFA Ultimate Team zijn problemen aangepakt waarbij sommige tifos en vlaggen niet in het stadion werden weergegeven. Deze fout is nu gecorrigeerd om de visuele ervaring voor spelers te verbeteren.

Voor Pro Clubs x VOLTA FOOTBALL is ook een probleem opgelost. In VOLTA FOOTBALL konden de controllerinstellingen soms onjuist terugvallen naar de standaardinstellingen. Daarnaast waren er op de PC incorrecte knopaanduidingen aanwezig in de VOLTA Shop. Beide problemen zijn met deze update aangepakt.

In de Carrière Modus is een probleem opgelost waarbij geblesseerde spelers soms onterecht beschikbaar waren als reservespelers voor nationale teams in de Manager Carrière. Deze foutieve weergave is nu gecorrigeerd.

Wat betreft algemene, audio- en visuele aspecten zijn er verschillende updates doorgevoerd. Zo zijn er updates gemaakt aan sommige voetbalschoenen, handschoenen, tenues, tifos en VIP-gebieden. Ook is het spelersmodel van Nouhalia Benzina bijgewerkt om haar hoofdbedekking te tonen. Ten slotte is er in EA Social de mogelijkheid toegevoegd om te schakelen tussen online- en offline-status.

>
MENU