GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Blog

Game on! Ontdek hoe je online gaming naar een hoger niveau tilt

Ben je in je vrije tijd maar al te graag lekker druk in de weer met het spelen van de vetste games? En lijkt de tijd dan voorbij te vliegen? Om het gamen nóg leuker en beter te maken, is het aan te raden om daar de nodige investeringen voor te doen. Je tilt daardoor de ervaring meteen naar een hoger niveau, maar het kan ook zomaar zo zijn dat het spelen van online spelletjes meteen wat comfortabeler gaat zijn. In dit blog lees je aan wat voor soort investeringen je dan kunt denken.

Zorg voor een fijne en comfortabele plek waar je kunt gamen 

Een van de beste investeringen die je kunt doen, is een fijne en comfortabele plek. Kun je bijvoorbeeld de zolder inrichten tot een game kamer? Of heb je een kamer over op de eerste verdieping in huis? Je hebt hierdoor écht een plek waar je je even goed af kunt zonderen, zodat je je volledig kunt focussen op het verbreken van al je records. En het inrichten van de ruimte? Dat doe je het beste met een fijn bureau, een speciaal game toetsenbord en een headset. 

Hoe is de verbinding die je thuis hebt op dit moment?

Maar daarnaast is het ook belangrijk om te beschikken over een goede en razendsnelle verbinding. Een glasvezel verbinding kan er zomaar voor zorgen dat het gamen makkelijker gaat, aangezien je niet langer meer te maken hebt met ruis of met een haperend beeld. En dat komt je prestaties alleen maar ten goede. 

Til je gaming skills naar een hoger niveau met een razendsnelle verbinding 

Een snelle glasvezelverbinding is eigenlijk een echte must als je regelmatig een potje gaat gamen. Je tilt je gaming skills meteen naar een hoger niveau en kun je optimaal focussen op de meest spannende momenten van het spel. En beschik je over een glasvezelverbinding? Dan ben je zeker van een totaal nieuwe generatie internetverbinding. De verbindingen stijgen ver uit boven de beperkingen van het traditionele kabelinternet. Het internet staat namelijk bekend om de hoge snelheden tot wel 1 Gbit/s. Maak je hier op korte termijn gebruik van?

Vergelijk meerdere aanbieders een keer met elkaar en stap over indien nodig 

Is het tijd om een keer te checken wat de tarieven voor jouw glasvezelverbinding zijn bij een aantal leveranciers? Dit hoeft gelukkig niet zo ingewikkeld te zijn. Het vergelijken van verschillende providers heb je namelijk in een paar stappen al online gedaan. Ook kun je meteen een glasvezel check doen, zodat je meteen weet of je huishouden over deze verbinding beschikt. Ideaal als je bijvoorbeeld niet al te lang geleden bent verhuisd en dus niet voor de volle 100% zeker bent of de verbinding aan is gelegd. Je ziet vervolgens onder meer de snelheid van de verbinding, maar natuurlijk ook de tarieven die daarbij komen kijken. Is je interesse gewekt? Start in dat geval vandaag nog met het vergelijken van diverse leveranciers. 

 

>
MENU