GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Visions of Mana: Een Nieuw Hoofdstuk in de Mana-Serie aangekondigd

Square Enix Ltd. heeft tijdens de Xbox Developer Direct spannende nieuwe details onthuld over Visions of Mana, het eerste hoofddeel in de Mana-serie in vijftien jaar. De game, die in de zomer van 2024 verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Windows PC en Steam, belooft een verfrissende nieuwe ervaring in de geliefde serie.

Nieuwe Wereld en Gameplay-Features Masaru Oyamada en Koichi Ishii, respectievelijk de producer en maker van de Mana-serie, deelden inzicht in de nieuwe wereld van Mana en het ontwikkelproces. Fans kunnen uitkijken naar een actierijke gameplay, inclusief een innovatief luchtgevechtsysteem en de terugkeer van de geliefde Elementals, die spelers assisteren met gespecialiseerde wapens.

Ontmoet de Pikuls Een charmante nieuwe toevoeging aan de game zijn de “pikuls”, schattige metgezellen ontworpen door Koichi Ishii. Deze nieuwe wezens, geïnspireerd door dieren en mythologie, helpen spelers zich sneller door de wereld van “Visions of Mana” te bewegen.

Rijke Soundtrack en Adaptive Muzieksysteem De soundtrack, met 100 nummers van talenten uit eerdere Mana-games, waaronder Hiroki Kikuta, Tsuyoshi Sekito en Ryo Yamazaki, belooft een meeslepende ervaring. Het nieuwe ‘adaptive’ muzieksysteem verhoogt de spanning en past zich automatisch aan tijdens de overgang van verkennen naar vechten.

Een Frisse Blik op een Geliefde Serie Visions of Mana bouwt voort op 30 jaar ervaring van de Mana-serie. Sinds de serie in 1993 begon met MYSTIC QUEST, een spin-off van de FINAL FANTASY-serie, hebben de Mana-games spelers betoverd met levendige werelden, hartverwarmende personages en fantasierijke verhaallijnen.

 

Blijf GameNerds.nl volgen voor meer updates en nieuws over Visions of Mana.

>
MENU