GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Sierd de Vos is de nieuwe commentator voor FIFA 20

EA SPORTS heeft aangekondigd dat de geliefde commentatoren Sierd de Vos en Jeroen Grueter het Nederlandstalige commentaar in EA SPORTS FIFA 20 verzorgen. Spelers kunnen ervoor kiezen om hun stemmen te horen tijdens het spelen van de game, inclusief de splinternieuwe VOLTA Football spelmodus.

In een periode van bijna een jaar zijn er meer dan een miljoen woorden en uitspraken opgenomen door Sierd de Vos en Jeroen Grueter. Sierd de Vos, al jarenlang zeer geliefd onder de voetbalfans, is bekend vanwege zijn karakteristieke manier van commentaar geven. Spelers kunnen erop rekenen dat ze het beroemde ‘Koekoek’ terug gaan horen in de game, evenals vele andere uitdrukkingen waar De Vos beroemd door is geworden. Samen hebben de commentatoren bijna 700 uur in de studio doorgebracht om deze nieuwe toevoeging aan de game te voltooien en de Nederlands sprekende spelers te voorzien van nieuw commentaar.

“Het is na al die jaren ontzettend lastig om in de voetsporen te treden van Evert en Youri. Dit duo heeft een cultstatus weten te creëren met zijn commentaar. Sierd en ik hebben onze eigen draai gegeven aan het commentaar in de game van dit jaar en we hebben ontzettend veel lol gehad in de studio. Ik ben ervan overtuigd dat spelers dit duidelijk terug kunnen horen in FIFA 20!”

Beluister hier 2 geluidsfragmenten van Sierd de Vos in FIFA 20:

 

 

EA SPORTS FIFA 20 is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 27 september 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Check hier welke FIFA 20 editie het beste bij jou past en plaats direct een pre-order via Bol.com:

>
MENU