GameNerds
Menu
SOCIAL:

Disclaimer

 

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. De eigenaar en beheerder van GameNerds.nl, Robbie Detmers, streeft ernaar om de informatie up-to-date en accuraat te houden, maar geeft geen enkele garantie of verklaring van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten, of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook.

Het vertrouwen dat je stelt in de informatie op GameNerds.nl is daarom strikt op eigen risico. In geen geval zal Robbie Detmers aansprakelijk zijn voor verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade voortvloeiend uit verlies van gegevens of winst die voortvloeit uit of in verband met het gebruik van deze website.

Door gebruik te maken van GameNerds.nl, ga je akkoord met deze disclaimer en stem je in met de voorwaarden die hierin zijn uiteengezet.

Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat de website veilig en vrij van virussen is, kan de eigenaar en beheerder van GameNerds.nl niet garanderen dat de website vrij is van schadelijke inhoud of componenten. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je de juiste voorzorgsmaatregelen neemt bij het gebruik van de website.

De disclaimer kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt. Het is raadzaam om deze pagina regelmatig te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Voor specifieke juridische vragen of zorgen met betrekking tot de inhoud van deze website, neem contact met ons op via redactie@gamenerds.nl.

Laatst bijgewerkt: 23 juli 2023

 

>
MENU