GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 20 Pro Clubs – Customization is vernieuwd voor je Virtual Pro

FIFA 20 Pro Clubs is misschien wel de leukste online multiplayer in een FIFA-game en eindelijk gaat EA SPORTS de modus voorzien van een flink aantal verbeteringen. Zo wordt de customization vernieuwd voor je Virtual Pro en worden er nieuwe manieren van spelen geïntroduceerd, om zo betere en meer realistische ervaring te bieden voor iedereen die liever Pro Clubs speelt dan buiten een balletje te trappen. 

Het maken van je eigen Virtual Pro is natuurlijk één van de belangrijkste dingen in FIFA Pro Clubs en jammer genoeg was dat altijd een beetje karig uitgewerkt. Voor FIFA 20 wordt er een nieuw Avatar-systeem geïntroduceerd, waardoor er een heleboel mogelijkheden bijkomen om je digitale pro-speler te customizen. Daarnaast komen er ook nieuwe opties bij voor je commentator-naam, speciale keepershandschoenen tot aan het instellen van je favoriete celebration en set piece stijl.

Maar zoals je weet draait het creëren van een speler niet alleen om de looks. Uiteraard spelen skills een grote rol, maar ook welke positie je gaat spelen op het digitale veld. EA SPORTS heeft een aantal nieuwe posities toegevoegd aan FIFA 20 Pro Clubs:

  • LF/RF
  • LW/RW
  • RWB/LWB

Het speler progressies-systeem is ook volledig op de schop gegaan in FIFA 20. Het kiezen tussen verschillende posities, lengte en gewicht heeft nu een diepere impact heeft op hoe je Virtual Pro beweegt en voelt. Uithoudingsvermogen is ook aangepast en is er een soort van  risk vs reward-systeem geïntroduceerd. Als je in uithoudingsvermogen en tempo investeert, offer je hiermee andere attributen voor je pro op.

Alle spelers beginnen hun Pro Clubs-ervaring met een algemene beoordeling van 80. Vanaf hier wordt progressie verdiend via Drop In, League en Cup Matches, en de rest komt via eigenschappen van spelers, die ook zijn vernieuwd.

Er zijn meer dan 30 extra eigenschappen voor FIFA 20 Pro Clubs geïntroduceerd waarmee je, indien gecombineerd met speciale eigenschappen, aanpassing naar een hoger niveau kunt tillen. Ze bieden meer voordelen voor je speler, maar tegen hogere kosten en een potentieel effect op andere kenmerken.

Lees meer over de verbeteringen in FIFA 20 Pro Clubs:

Op 27 september wordt FIFA 20 wereldwijd gereleased voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Gebruikers van Xbox One en PlayStation 4 die zich abonneren op EA Access en pc-gamers die zich abonneren op Origin Access, krijgen al vanaf 19 september een preview van de game van 10 uur. 

Pre-Order FIFA 20 en ontvang extra’s voor je FIFA Ultimate Team.

LEES OOK:

>
MENU