GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

RoboCop: Rogue City – New Game+ mode en meer nieuwe features

Goed nieuws voor jullie RoboCop: Rogue City-fans! Teyon en NACON hebben zojuist een dikke update gedropt voor deze knaller van een game. En, als je ‘m nog niet hebt, is dit je kans om in te stappen, want tot 25 januari scoor je RoboCop: Rogue City met een mooie 30% korting op Steam. Deze game is er voor PlayStation®5, Xbox Series X|S, Steam en de Epic Games Store, dus kies maar uit!

Wat is er Nieuw?

Klaar voor een tweede ronde? Check dan de New Game+ mode. Je kunt het spel nu opnieuw spelen, maar dan moeilijker en met nog sterkere vijanden, terwijl je al je eerdere ervaring meeneemt. Perfect om je skills op de proef te stellen.

En dat is niet alles, kijk eens naar de extra’s die je krijgt met deze update:

  • Ninja-achtige New Game+ mode
  • Nieuw moeilijkheidsniveau “There will be trouble”
  • Een blinkende gouden skin voor je Auto-9
  • 3 verse OCP-moederborden om je Auto-9 een boost te geven
  • 5 nieuwe OCP-chips, ook voor je Auto-9
  • 3 nieuwe achievements om te unlocken

Duik Terug in Old Detroit

In RoboCop: Rogue City ga je terug naar Old Detroit, een tijdje na film nummer twee. Jij, als RoboCop, gaat de strijd aan om de stad te redden uit de klauwen van een nieuwe misdaadbaas. Denk aan vette gevechten, coole onderzoeken en zijmissies die je helemaal in het verhaal trekken. Jouw keuzes maken het verschil voor de burgers, dus kies verstandig!

Een Eerbetoon aan RoboCop

De makers hebben de game volgepropt met verwijzingen naar de RoboCop-wereld. Denk aan bekende plekken, wapens en personages, met als kers op de taart Peter Weller die terugkeert als de stem van RoboCop.

De game is een teamwork van Teyon, NACON en MGM, gebaseerd op de licentie van Amazon MGM Studios Consumer Products Licensing. Dus, klaar om je te mengen in de actie van Old Detroit?

Mis niets van het laatste game-nieuws en blijf GameNerds.nl volgen voor alles wat je moet weten over RoboCop: Rogue City en meer!

>
MENU