GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

E-interland: de FIFA-talenten van Nederland en Frankrijk strijden tegen elkaar

Dani Hagebeuk, Jimmy Donkers en Lev Vinken gaan hun debuut maken voor het Nederlands elftal in de aankomende e-interland tussen Frankrijk en Nederland op zaterdag 8 september. Eerder dit jaar was de eer aan Ali Riza Aygün (Esporter van PSV) om de allereerste e-interland voor Nederland te spelen, maar nu strijden de 4 geselecteerde spelers samen voor de Hollandse trots.

In tegenstelling tot de wedstrijden in de Edivisie, wordt er tijdens een e-interland gespeeld met de ‘echte’ selecties zoals ze zijn samengesteld door de bondscoaches. De e-interland wordt op zaterdag 8 september om 20.00 uitgezonden via https://www.youtube.com/onsoranje/

”Ik ben trots dat ik mijn debuut mag maken voor het Nederlands elftal in de wedstrijd tegen Frankrijk. Een mooie en grote stap in mijn carrière. Ik wil iedereen bedanken die altijd in me is blijven geloven.” Aldus Dani Hagebeuk, Esporter van Ajax.

FIFA 19 komt op 28 september 2018 wereldwijd uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Spelers die de Champions Edition pre-orderen, krijgen drie dagen eerder toegang, tot 20 Jumbo Premium Gouden FUT-pakketten, FUT-leenitems van Cristiano Ronaldo en Neymar Jr voor zeven wedstrijden en meer.

>
MENU