GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 19 het nieuwe Actieve aanrakingssysteem en Dynamische tactieken

Vandaag heeft Electronic Arts tijdens EA PLAY de eerste trailer onthuld van FIFA 19. In de gameplay op PlayStation 4, Xbox One en PC maken nieuwe functies het voor spelers mogelijk om op ieder moment controle te houden over het veld, van tactische benadering tot elke technische balbehandeling.

Verder is er het volledig nieuwe Actief aanrakingssysteem dat de manier waarop spelers de bal aanneemt en schieten verandert, 50/50 Battles waarbij reacties en spelereigenschappen bepalen wie vrije ballen op het veld verovert, het nieuwe Dynamische tactieken-systeem dat spelers meer mogelijkheden biedt om hun selecties samen te stellen en hun tactische benadering aan te passen en meer.

Spelers die de Champions Edition pre-orderen, krijgen drie dagen eerder toegang, tot 20 Jumbo Premium Gouden FUT-pakketten, FUT-leenitems van Cristiano Ronaldo en Neymar Jr voor zeven wedstrijden en meer.

Bekijk hier de FIFA 19-onthullingstrailer en lees hier meer over het nieuwe toernooispeltype met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en de UEFA Super Cup.

FIFA 19 komt op 28 september 2018 wereldwijd uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch.

Volg ons op Facebook om niets te missen over FIFA 19!

 

>
MENU