GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

UEFA Champions League in FIFA 19 met een nieuw toernooispeltype

Champions League FIFA 19 | Vandaag heeft Electronic Arts op EA PLAY bekendgemaakt dat de UEFA Champions League, UEFA Europa League en de UEFA Super Cup speelbaar zijn in FIFA 19 een nieuw toernooispeltype. Het nieuwe toernooispeltype bevat alle dramatiek van de groepsfase tot en met de roemruchte finale en is het ook mogelijk om een eigen versie van het toernooi te spelen met iedere Europese club die in FIFA 19 beschikbaar is.

Bekijk hier de FIFA 19-onthullingstrailer met het geremixte UEFA Champions League-lied, gemaakt door Hans Zimmer en met Vince Staples

“Meer dan tien jaar lang was de UEFA Champions League een van de onderdelen waar spelers het meest naar hebben gevraagd. We zijn enorm enthousiast dat een van de grootste competities ter wereld nu onderdeel is van ‘The World’s Game’ in FIFA 19″, aldus Aaron McHardy, Executive Producer voor EA SPORTS FIFA. “Dit jaar tillen we de ervaring op talloze manieren manieren naar een hoger niveau, van de integratie van UEFA Champions League-content door de hele game, tot de toevoeging van een groot aantal nieuwe functies die meer controle over de gameplay geven.”

FIFA 19 komt wereldwijd op 28 september 2018 uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch.

Volg ons op Facebook om niets te missen over FIFA 19!

>
MENU