GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC

Trailer FIFA 19 The Journey 3: Real Madrid signeert Alex Hunter

Alex Hunter is terug in FIFA 19! Aangezien Cristiano Ronaldo een transfer heeft gemaakt naar Juventus FC, was Real Madrid op zoek naar een nieuwe veelbelovende speler. De Spaanse topclub heeft iedereen in positieve zin verrast met aantrekken van niemand minder dan Alex Hunter! 

Meer informatie is er nog niet bekend gemaakt, maar in FIFA 19 The Journey 3: Champions trek je wederom de voetbalschoenen aan van Alex Hunter, om beslag te leggen op de UEFA Champions League-trofee. Klik hier om het tenue van Alex Hunter te bestellen bij de officiële online store van Real Madrid.

“Dit is precies wat ik altijd al wilde, zo eenvoudig is het”, zei Hunter. “Iedere jongen zoals ik droomt ervan om bij Real Madrid, de grootste club ter wereld, te spelen. Daarnaast ben ik gewoon erg enthousiast dat ik eindelijk mijn kans krijg om in de grootste clubcompetitie van de wereld te spelen, de UEFA Champions League.”

https://www.youtube.com/watch?v=N1Zw4vNy4nc

Spelers die de Champions Edition pre-orderen, krijgen drie dagen eerder toegang, tot 20 Jumbo Premium Gouden FUT-pakketten, FUT-leenitems van Cristiano Ronaldo en Neymar Jr voor zeven wedstrijden en meer.

FIFA 19 komt op 28 september 2018 wereldwijd uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch.

>
MENU