Maak kennis met FIFA 19 Ultimate Team Division Rivals

img
aug
05

In deze gloednieuwe modus voor FIFA 19 Ultimate Team speel je tegen anderen spelers in je divisie om een selectie van wekelijkse beloningen te verdienen. Vervolgens kun je één beloning kiezen waarmee je je team kunt verbeteren. Denk aan de offline Squad Battles, maar dan nu Online tegen andere spelers.

https://youtu.be/MdBwESy_N1Q
SKILL RATING

Wanneer je Division Rivals voor de eerste keer start, speel je een aantal plaatsingswedstrijden om te zien hoe jouw skills zijn ten opzichte van andere spelers. Je krijgt een Skill Rating toegewezen op basis van je prestaties in die wedstrijden, die tevens ook meteen je divisie bepalen. Het resultaat van elke wedstrijd die je tijdens de week in je divisie speelt, heeft invloed op je vaardigheidsbeoordeling; bouw een hoge Skill Rating op en je kunt naar een hogere Divisie verhuizen.

FIFA 19 Division Rivals

WEEKLY SCORE

Elke week in Division Rivals is een volledige competitie en aan het einde van elke week kun je beloningen verdienen. Je wekelijkse score bepaalt je rang binnen de divisie en een hogere rang betekent een betere keuze van beloningen wanneer elke wedstrijd eindigt.

FIFA 19 Division Rivals

FUT CHAMPIONS QUALIFICATION POINTS

Elke overwinning in Divisie Rivals brengt je niet alleen dichter bij de volgende Divisie, maar brengt je ook een stap dichter bij de Weekend League. Het kwalificatiesysteem is op de schop gegaan en je krijgt nu punten die je op elk gewenst moment kunt gebruiken voor kwalificatie in de Weekend League. Als je genoeg punten hebt verdiend, kun je ze verzilveren om de huidige Weekend League te betreden, of vasthouden om ze te gebruiken voor toekomstige kwalificatie, zodat je kunt beslissen in welk weekend je wilt spelen.

FIFA 19 Division Rivals

FIFA 19 komt op 28 september 2018 wereldwijd uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Pre-Order FIFA 19 voor exclusieve bonussen in Ultimate Team en drie dagen eerder toegang met de Ultimate en Champions Edition.

Spelers die de Champions Edition pre-orderen, krijgen drie dagen eerder toegang, tot 20 Jumbo Premium Gouden FUT-pakketten, FUT-leenitems van Cristiano Ronaldo en Neymar Jr voor zeven wedstrijden en meer.

7
Comments

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Brigt Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Brigt
Gast
Brigt

Hoeveel punte moet je hebbe voor rang een laatste dag???

trackback

[…] knockout-systeem. Spelers in Divisie 1 plaatsen zich nog wel automatisch voor de Weekend League. Klik hier voor een gedetailleerdere […]

trackback

[…] Maak kennis met FIFA 19 Ultimate Team Division Rivals […]

trackback

[…] Maak kennis met FIFA 19 Ultimate Team Division Rivals […]

trackback

[…] Maak kennis met FIFA 19 Ultimate Team Division Rivals […]

trackback

[…] Maak kennis met FIFA 19 Ultimate Team Division Rivals […]

trackback

[…] Maak kennis met FIFA 19 Ultimate Team Division Rivals […]

Gerelateerde berichten:

Advertentie: