GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Bekijk hier de allereerste gameplay van FIFA 19 – Juventus vs PSG

FIFA 19 Gameplay | Gisterenavond heeft EA SPORTS afgetrapt met de onthullingstrailer van FIFA 19 tijdens de EA PLAY 2018 in Hollywood. Het was natuurlijk wachten op de eerste gameplay van de nieuwe footie, die op 28 september 2018 wereldwijd wordt uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch.

Bekijk hieronder de eerste FIFA 19 gameplay-video, die helaas off-screen is opgenomen, maar desalniettemin is de video prima te bekijken. Wat mij gelijk opvalt is die vreselijke zure goal bij 2.30 in het filmpje, die de keeper gewoon moet hebben! Ik hoop serieus dat EA SPORTS de A.I. van de keepers flink gaat verbeteren ten opzichte van FIFA 18.

Spelers die de Champions Edition pre-orderen, krijgen drie dagen eerder toegang, tot 20 Jumbo Premium Gouden FUT-pakketten, FUT-leenitems van Cristiano Ronaldo en Neymar Jr voor zeven wedstrijden en meer.

Bekijk hier de FIFA 19-onthullingstrailer en lees hier meer over het nieuwe FIFA 19 toernooispeltype met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en de UEFA Super Cup.

FIFA 19 komt op 28 september 2018 wereldwijd uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch.

Volg ons op Facebook om niets te missen over FIFA 19!

FIFA 19 Gameplay FIFA 19 Gameplay FIFA 19 Gameplay FIFA 19 Gameplay

  • Robbie Detmers schreef:

    Ze hebben nog een kleine 4 maanden om alle schoonheidsfoutjes eruit te halen.

  • >
    MENU