GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Kom meer te weten over de voertuigen in Battlefield 1

De YouTuber, PonyLion_HD, stelde Senior Designer Patrick O’Shaughnessy een aantal vragen over de verschillende voertuigen in Battlefield 1. De Eerste Wereldoorlog-shooter van DICE wordt op 21 oktober 2016 wereldwijd uitgebracht op de Xbox One, PC en de PlayStation 4. Spelers die de Early Enlister Deluxe Edition reserveren, kunnen gaan spelen vanaf 18 oktober. Klik hier voor meer info over Battlefield 1.

voertuigen in Battlefield 1

PonyLion_HD: Hoe werken de geschutskoepels in vliegtuigen?

Patrick O’Shaughnessy: In de tweepersoons aanvalsvliegtuigen gebruikt de observatorpositie achterin een vaste MG op een ring die 360 graden kan draaien. Bommenwerpers hebben ook een staartschutter, maar de draai-inrichting is beperkt tot achterwaartse hoeken. Daarnaast hebben bommenwerpers een derde positie in de neus van het vliegtuig, met een iets zwaarder wapen op een voorwaarts gerichte beperkte draai-inrichting.

PonyLion_HD: Hoe verschillen de luchtgevechten in Battlefield 1 van eerdere luchtgevechten inBattlefield?

Patrick O’Shaughnessy: Het grootste verschil is het ontbreken van doelzoekende raketten en tegenmaatregelen. Verder is het gebruikte aerodynamica-model genuanceerder en verfijnder dan dat van straaljagers. Het vliegtuig was in deze periode een nieuwe technologie, en deze machines moesten hard werken tegen de zwaartekracht. Om die fysica te reproduceren, hebben we ons meer gericht op het gevoel van gewicht en luchtweerstand en hoe we dat tot uiting moesten laten komen in onze vliegtuigen. Moest je bij luchtgevechten in straaljagers op een knop drukken als je een piep hoorde, bij deze machines draait het meer om manoeuvres, snelheid en het afvuren van kogels op je doelwit.

PonyLion_HD: Werken de tanks als meerpersoonsvoertuigen, of kan de chauffeur zelf rijden en schieten?

Patrick O’Shaughnessy: Dat verschilt per tank. Bij de landschiptank komt de vuurkracht bijvoorbeeld uit de twee geschutskoepels aan beide kanten van het voertuig. Dat is heel anders dan bij de tanks inBattlefield-games, waarin de chauffeur één grote geschutskoepel bedient. We zagen deze tank als een perfecte kans om een pantservoertuigklasse voor teams te creëren, iets wat we nog nooit eerder hebben gedaan.

PonyLion_HD: Zijn de vliegtuigen van Battlefield 1effectief tegen grondvoertuigen?

Patrick O’Shaughnessy: In de drie vliegtuigklassen is een aantal beschikbare configuraties zeker effectief tegen de grond. Op dezelfde manier zijn sommige configuraties gericht op lucht-lucht, zijn sommige configuraties beter in het onderdrukken van infanterie, en zijn sommige configuraties gericht op… andere doelwitten. Pilots hebben talloze opties die kunnen worden afgestemd op hun speelstijl of strategie.

Bron: www.battlefield.com

>
MENU