GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Battlefield 1: toekomstige updates, tweaks en evenementen

Battlefield 1 update | Battlefield 1 draait overuren in mijn PlayStation 4 en je kunt hier nog eens rustig nalezen wat ik van de game vind. Hoe dan ook, DICE komt binnenkort met enkele updates zoals nieuwe evenementen, gameplay-tweaks, hardcore-mode, maar ook een nieuwe gratis map!

Deze maand kunnen we al een grote update verwachten voor Battlefield 1 die een hoop verbeteringen toevoegt. Verwacht verder het Huur-een-serverprogramma, een nieuwe Custom Game en tweaks in matchmaking en serverbalancering toe en kunnen de die-hards tekeer in de hardcore-servers.

Battlefield 1 update:
SUEZ-MAP WORDT GETWEAKED

Op basis van feedback verandert DICE de indeling van de Suez-map in Conquest om de matches meer in evenwicht te brengen en de mapgrootte beter af te stemmen. De map wordt uitgebreid naar vijf in plaats van drie vlaggen en worden de oppervlaktes van het veroveringsgebied rond de twee vlaggen A en C aangepast.

Verder krijgen we aan de basis van elk team één extra pantservoertuig, zodat de teams zich eenvoudiger over de map kunnen verplaatsen om bijvoorbeeld een controlepost te veroveren.

BATTLEFIELD BATTLEFEST

Over een kleine twee weken op 16 november begint er weer een nieuwe Battlefest! Deze één week durende ode aan de Battlefield-franchise zit boordevol nieuwe activiteiten. Denk aan aanmeldingsbeloningen, een livestream, een unieke Battlepack-revisie, community-missies en nog veel meer. MIS HET NIET!

FOG OF WAR: CUSTOM GAMES

Fog of War wordt de tweede Custom Game en is speelbaar vanaf het aankomende Battlefest. De nieuwe Custom Game is een Team Deathmatch-mode waar je maar beperkt zicht hebt, omdat je in de mist moet vechten terwijl de minikaart en de naamtags van de vijand zijn uitgeschakeld.

 

>
MENU