GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Nieuwe Battlefield Zet In op Meest Realistische Vernieling Ooit

Maak je klaar voor een explosieve update in de wereld van Battlefield! Ripple Effect, voorheen bekend als DICE LA, heeft grootse plannen voor hun volgende project in de Battlefield-serie. Ze mikken op niets minder dan de meest realistische destructie-effecten ooit gezien in een game. Dit ambitieuze doel werd duidelijk toen er een vacature voor een VFX-director opdook.

Een Nieuwe Stap in Game-Destructie

Battlefield heeft altijd indruk gemaakt met zijn vernietigingsmogelijkheden, maar Ripple Effect wil nu nog een stap verder gaan. Ze zoeken een ‘Senior 3D Artist’ om bij te dragen aan deze visuele revolutie. De vacature vermeldt uitdrukkelijk het doel om “de meest realistische en visueel indrukwekkende destructie-effecten in de industrie” te creëren.

Een ‘Compleet Nieuwe Battlefield Ervaring’

Het project van Ripple Effect wordt omschreven als een ‘compleet nieuwe Battlefield ervaring’, die zowel de fundamenten van de reeks respecteert als erop voortbouwt. In tegenstelling tot eerdere projecten waarbij de studio een ondersteunende rol speelde, gaat het hier om een standalone project.

Samenwerking Binnen EA

Terwijl Ripple Effect werkt aan deze nieuwe game, ontwikkelt DICE EA een andere game in de serie, met een focus op het multiplayer aspect. Voor de singleplayer component van deze nieuwe titel werkt de studio samen met Ridgeline Games, geleid door Halo medebedenker Marcus Lehto.

Wat Kunnen We Verwachten?

Met zulke ambitieuze plannen zijn de verwachtingen hooggespannen. Hoe zullen deze realistische vernielingseffecten eruitzien en hoe zullen ze de gameplay beïnvloeden? Wat denken jullie, GameNerds? Laat het ons weten in de comments!

Voor het laatste nieuws over Battlefield en andere topgames, hou je natuurlijk GameNerds.nl in de gaten. Blijf gamen!

>
MENU