GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Meer info over Battlefield 1

DICE en EA hebben meer informatie vrijgegeven over Battlefield 1 en hebben we gisteren eindelijk de eerste livestream gezien. De game ziet er ECHT zo vet uit! Battlefield 1 gaat zorgen voor epische oorlogvoering met continu veranderende gevechten en met intuïtieve verwoesting en dynamisch weer wordt geen één gevecht hetzelfde. 

Met het dynamische weer moet je je tactiek afstemmen op weersveranderingen, omdat de elementen een rol spelen in de strijd. Of je dezelfde map speelt op een heldere dag, in zware mist of in regen, beïnvloedt wat je ziet en hoort, zodat je wordt gedwongen om je speelstijl aan te passen aan het veranderende strijdveld.

Battlefield 1 brengt ons de grootste volledig door spelers bestuurde voertuigen die je ooit in  een Battlefield-game hebt hebt gezien. Zwerf over het strijdveld en open het vuur op de vijand om door de verdedigingslinies te breken of bestuur de Armored Train, het Air Ship of het Battleship om het strijdveld te land, ter zee en in de lucht te domineren.

large.img (3)

Operations introduceert een nieuwe manier om multiplayer te spelen. In Battlefield 1 speel je een serie gerelateerde gevechten op meerdere frontlinies. Speel een reeks gevechten waar je acties ook na de match consequenties hebben, terwijl je probeert om grondgebied te veroveren of aanvallers terug te dringen.

Met Battlefield 1 proberen we het meest dynamische schietspel ooit af te leveren. We willen zeker weten dat geen strijd voor de spelers ooit hetzelfde is, en met de introductie van Operations bieden we de fans variatie op het gebied van gameplay en creativiteit,aldus Aleksander Grøndal, Senior Producer, DICE.En alleen in Battlefield 1 kun je met de Behemoths een Air Ship in een luchtgevecht storten.”

De open bèta van Battlefield 1 gaat later deze zomer live. Om eerder toegang te krijgen, kunnen spelers zich hier registreren om Battlefield Insider te worden. Ze krijgen ook toegang tot in-game beloningen, exclusieve content en voorproefjes van Battlefield 1 (en het laatste nieuws over andere EA-games, diensten en evenementen).

large.img (1)

Voor meer info ga je naar http://www.battlefield.com.

Battlefield 1 wordt op 21 oktober 2016 wereldwijd uitgebracht op de Xbox One, PC en de PlayStation 4. Spelers die de Early Enlister Deluxe Edition reserveren, kunnen gaan spelen vanaf 18 oktober*.

>
MENU