GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Wat is de beste beste Elite-Klassen Battlefield 1?

beste Elite-Klassen Battlefield 1 | Zoals in elke Battlefield-game zijn er verschillende klassen waaruit je kunt kiezen om te overleven op het digitale slagveld, maar in Battlefield 1 kun je ook strijden als één van de drie Elite-klassen. Wanneer je goed speelt met één van deze Elite-klassen kun je het verloop van de oorlog veranderen.

  • Flame Trooper: Met een vuurbestendige armor en een vlammenwerper wordt je hoofd flink heet wanneer je in aanraking komt met de Flame Trooper. Hij ziet er super gevaarlijk uit, maar door zijn zware armor en gasmasker, is hij erg langzaam en vermindert zijn zicht. Als je van een afstand aanvalt maak je kans om te overleven.
  • rendition1.imgSentry: De Sentry beweegt als een menselijke tank, en heeft een watergekoeld machinegeweer aan zijn been hangen. Hij kan het lood laten regenen op vijandelijke posities, maar kan tegelijkertijd ook veel schade incasseren.
  • Tank Hunter: Ligt altijd op een veilige afstand op de grond, met een beest van een wapen (1918 Tankgewehr) dat zowel vijandelijke soldaten als voertuigen kan vernietigen. Een goed geplaatst schot van dit wapen kan de rupsbanden, machinegeweren of kanonnen op pantservoertuigen uitschakelen.
>
MENU