GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 20 speltype Carrière: voor het eerst mogelijk om vrouwelijke managers te maken

Naarmate de release van FIFA 20 steeds dichterbij komt, komen we steeds meer te weten over de game. EA SPORTS heeft zojuist wat meer info bekend gemaakt over speltype Carrière. Zo kun bijvoorbeeld voor het eerst in FIFA 20 speltype Carrière vrouwelijke managers maken! Lees in dit artikel meer over de nieuwe kenmerken die voor meer diepgang en authenticiteit moeten zorgen.

Op 27 september wordt FIFA 20 wereldwijd uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Wanneer je een Pre-Order plaatst voor FIFA 20, ontvang extra’s voor je FIFA Ultimate Team.

Lees hieronder een aantal vernieuwingen die EA SPORTS gaat toevoegen aan Speltype Carrière in FIFA 20:

  • Heb direct invloed op de moraal en prestaties van je team d.m.v. interactieve persconferenties, het rouleren van je team, één-op-één-gesprekken en meer
  • De dynamische gebruikersmenu’s bevatten authentieke branding van de Premier League, Bundesliga, Ligue 1, LaLiga Santander, MLS en de UEFA Champions League en UEFA Europa League.
  • Controleer de potentiële “overall rating” (OVR) van je speler met Dynamic Player Potential – hoe beter ze op het veld spelen, hoe hoger hun potentie groeit.
  • De beste momenten in je carrière worden uitgelicht in de News Feed met nieuwe Live News Screenshots van de wedstrijden die je speelt.
  • Creëer en pas jouw manager aan met meer opties om de lichaamsbouw, huidskleur, kleding, kapsel, en je kunt zelfs voor het eerst in FIFA 20 speltype Carrière vrouwelijke managers maken

Voor een uitgebreidere uitleg over de vernieuwingen in FIFA 20 Carrière-modus, raden we je aan om dit artikel te lezen bij onze vrienden van Gimma.com

FIFA 20 Pro Clubs is misschien wel de leukste online multiplayer in een FIFA-game en eindelijk gaat EA SPORTS de modus voorzien van een flink aantal verbeteringen. Zo wordt de customization vernieuwd voor je Virtual Pro en worden er nieuwe manieren van spelen geïntroduceerd. Lees meer over de vernieuwingen in FIFA 20 Pro Clubs:

Lees ook:

 

>
MENU