FIFA 20 Companion-app/Webapp releasedatum voor PC, Android, IOS

img
aug
04

De FIFA 20 Ultimate Team Companion-app is uitermate populaire onder FIFA-spelers die altijd en overal Squad Management-taken en Squad Building-uitdagingen willen voltooien, of om simpelweg spelers willen verhandelen. In FUT 20 Companion-app heeft EA SPORTS nieuwe functies toegevoegd dat voor een betere en snellere ervaring moet zorgen.

Zo is het mogelijk om aangepaste tactieken te maken voor je actieve FUT-squad. Net als op de console, kun je je tactische opstelling aanpassen voor 5 verschillende presets voordat je naar je volgende wedstrijd gaat. Naast tactische wijzigingen kun je ook je look veranderen met de volledige Club Customization-opties die je op de console vindt. Controleer je voortgang in seizoendoelstellingen en zie hoe ver je bent verwijderd van je volgende doelstelling.

In de Companion-app kun je ‘bescherming’ toevoegen aan spelers in je club, om te zorgen dat je niet per ongeluk een sterspeler naar een SBC stuurt of verkoopt. Er zal ook een zoekfunctionaliteit worden toegevoegd aan de Companion-app om Active Squad-leden uit te sluiten van de zoekresultaten van de Club, waardoor het gemakkelijker wordt om squads te bouwen en SBC’s te doen.

Pre-Order FIFA 20 via Bol.com en ontvang extra’s voor Ultimate Team!

De FIFA 20 Companion-app is vanaf 19 september verkrijgbaar voor Android en IOS en wordt gelijktijdig gereleased met de FUT webapp voor pc.

Heb je nog wat nodig?

Heb je nog wat nodig?