GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 20 Companion-app/Webapp

De FIFA 20 Ultimate Team Companion-app is uitermate populaire onder FIFA-spelers die altijd en overal Squad Management-taken en Squad Building-uitdagingen willen voltooien, of om simpelweg spelers willen verhandelen. In FUT 20 Companion-app heeft EA SPORTS nieuwe functies toegevoegd dat voor een betere en snellere ervaring moet zorgen.

Zo is het mogelijk om aangepaste tactieken te maken voor je actieve FUT-squad. Net als op de console, kun je je tactische opstelling aanpassen voor 5 verschillende presets voordat je naar je volgende wedstrijd gaat. Naast tactische wijzigingen kun je ook je look veranderen met de volledige Club Customization-opties die je op de console vindt. Controleer je voortgang in seizoendoelstellingen en zie hoe ver je bent verwijderd van je volgende doelstelling.

In de Companion-app kun je ‘bescherming’ toevoegen aan spelers in je club, om te zorgen dat je niet per ongeluk een sterspeler naar een SBC stuurt of verkoopt. Er zal ook een zoekfunctionaliteit worden toegevoegd aan de Companion-app om Active Squad-leden uit te sluiten van de zoekresultaten van de Club, waardoor het gemakkelijker wordt om squads te bouwen en SBC’s te doen. Klik op deze link om te checken hoelaat de nieuwe FIFA 20 FUT-webapp wordt gelanceerd op woensdag 18 september! 

-UPDATE-

De web app is nu beschikbaar! Ga naar https://www.easports.com/nl/fifa/ultimate-team/web-app/

Pre-Order FIFA 20 via Bol.com en ontvang extra’s voor Ultimate Team!

De FIFA 20 webapp voor pc is vanaf woensdag 18 september beschikbaar

De FIFA 20 Companion-app voor IOS en Android wordt op vrijdag 20 september uitgebracht.

FIFA 20 Player Ratings:

Dit zijn de beste KEEPERS in FIFA 20

Dit zijn de beste VERDEDIGERS in FIFA 20

Bekijk hier de onvermoeibare MIDDENVELDERS

Klik hier om de meest gevreesde AANVALLERS te bekijken

>
MENU