GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC

FIFA 19 – Survival Mode: nieuwe manieren om het speltype Aftrap te spelen

FIFA 19 bevat nieuwe manieren om het speltype Aftrap te spelen. Deze vernieuwde Aftrap voorziet het speltype van nieuwe wedstrijdtypes, het bijhouden van statistieken en meer. Er zijn vijf nieuwe wedstrijdtypes waar spelers uit kunnen kiezen: UEFA Champions League, Huisregels, ‘Eerste uit’, Thuis & Uit en Bekerfinales.

De Survival Mode lijkt mij erg vermakelijk, waarbij elke keer dat een deelnemer een doelpunt maakt, een willekeurige speler van de scorende club wordt verwijderd. Ook de No Rules Mode gaat zeker veel gespeeld worden. In deze modus is alles toegestaan; geen buitenspel, geen overtredingen of kaarten!

 • UEFA Champions League  – Van de groepsfasewedstrijden tot de finale kun je je eigen Champions League-wedstrijd opzetten met specifieke beelden, regels en meer wat voor een realistische, meeslepende toernooi-ervaring zorgt.
 • Huisregels  – Als je ooit een wedstrijd in FIFA wilde spelen met andere regels, of met helemaal geen regels, is het wedstrijdtype Huisregels voor jou gemaakt. Je kunt een wedstrijd opzetten met een selectie aangepaste regels, waaronder Alles mag, Overleving, Eerste uit of Kopballen en volleys.
  • Speltype Overleving – Elke keer dat een deelnemer een doelpunt maakt, wordt een willekeurige speler van de scorende club verwijderd (behalve de doelman).
  • Alles mag  – Alles is toegestaan in dit wedstrijdtype waarin er geen buitenspel, geen overtredingen of kaarten zijn.
  • Lange Afstand – Ieder doelpunt dat van binnen de 16 wordt gemaakt, telt als één punt, maar doelpunten die van buiten de 16 worden gemaakt tellen als twee.
  • Eerste tot – Bij dit wedstrijdtype kun je een winstvoorwaarde instellen, zoals de eerste die scoort (golden goal), de eerste die drie doelpunten maakt, enz.
  • Kopballen en volleys – In dit wedstrijdtype kun je alleen met een kopbal of volley scoren. Vrije trappen en strafschoppen tellen ook.
 • Beste uit  – Speel klassieke wedstrijden in series van drie of vijf wedstrijden om de uiteindelijke winnaar te bepalen.
 • Thuis en uit  – Dit is een speltype met twee wedstrijden, waarbij je een thuis- en een uitwedstrijd speelt om de uiteindelijke winnaar te bepalen.
 • Bekerfinales – Speel je wedstrijd als een van een handvol bekerfinales uit het echte leven, waaronder de Champions League-finale, Europa League-finale, FA Cup-finale en andere.

FIFA 19 komt op 28 september 2018 wereldwijd uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Pre-Order FIFA 19 voor exclusieve bonussen in Ultimate Team en drie dagen eerder toegang met de Ultimate en Champions Edition.

Spelers die de Champions Edition pre-orderen, krijgen drie dagen eerder toegang, tot 20 Jumbo Premium Gouden FUT-pakketten, FUT-leenitems van Cristiano Ronaldo en Neymar Jr voor zeven wedstrijden en meer.

>
MENU