GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 19 – Demo downloaden, The Journey 3, releasedatum en meer info

Ieder jaar zijn er altijd van die gebeurtenissen waarvan je weet dat ze elk jaar terugkeren: Kerstmis, Pasen, mijn eigen verjaardag, maar ook de release van een nieuwe FIFA. Hier lees je alles wat we tot nu toe weten over FIFA 19.

Met elke release van een nieuwe FIFA wordt de game altijd net iets beter en mooier. Al moet ik zeggen dat ik FIFA 18 een stap achteruit vind ten opzichte van FIFA 17. Laten we het er maar op houden dat je soms een stapje achteruit moet doen om er daarna weer twee vooruit te zetten.

FIFA 19 RELEASEDATUM:

FIFA 19 komt op 28 september 2018 wereldwijd uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch.

Volg ons op Facebook om niets te missen over FIFA 19!

FIFA 19 The Journey 3

Sowieso gaan we in FIFA 19 weer verder met Alex Hunter in The Journey 3. Veel informatie is er nog niet bekend gemaakt, maar In The Journey: Champions speel je de finale van de Story Mode, en kruip je in de huid van Alex Hunter, om beslag te leggen op de UEFA Champions League-trofee.

Demo downloaden

FIFA 19 komt op 28 september 2018 wereldwijd uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. De FIFA 19 demo is beschikbaar vanaf donderdag 13 september voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Cristiano Ronaldo keert terug als coverster van FIFA 19

Cristiano Ronaldo keert terug als coverster van FIFA, waarbij hij bij de pre-orderedities van FIFA 19 Champions en FIFA Ultimate vergezeld wordt door de Braziliaanse superster Neymar Jr.

FIFA 19 – nieuwe actief aanrakingssysteem

In de gameplay op PlayStation 4, Xbox One en PC maken nieuwe functies het voor spelers mogelijk om op ieder moment controle te houden over het veld. Verder is er het volledig nieuwe Actief aanrakingssysteem dat de manier waarop spelers de bal aanneemt en schieten verandert, 50/50 Battles waarbij reacties en spelereigenschappen bepalen wie vrije ballen op het veld verovert.

FIFA 19 Dynamische tactieken

Dynamische tactieken-systeem dat spelers meer mogelijkheden biedt om hun selecties samen te stellen en hun tactische benadering aan te passen en meer.

FIFA 19 Champions League licentie

De UEFA Champions League, UEFA Europa League en de UEFA Super Cup zijn speelbaar in de nieuwe FIFA, in een nieuw toernooispeltype. Het nieuwe toernooispeltype bevat alle dramatiek van de groepsfase tot en met de roemruchte finale en is het ook mogelijk om een eigen versie van het toernooi te spelen met iedere Europese club die in FIFA 19 beschikbaar is.

Pre-order FIFA 19 voor exclusieve bonussen

Spelers die de Champions Edition pre-orderen, krijgen drie dagen eerder toegang, tot 20 Jumbo Premium Gouden FUT-pakketten, FUT-leenitems van Cristiano Ronaldo en Neymar Jr voor zeven wedstrijden en meer.

FIFA 19 komt op 28 september 2018 wereldwijd uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch.

 • daan schreef:

  hello

 • Ask schreef:

  Demo also a online mode?

 • Mick schreef:

  Test FIFA 19 demo persoonlijk vindt ik het slechter dan fifa18 de tackle wordt te makkelijk in deze game je hoeft er zo goed als niks voor de doen voor mij geen fifa19

 • >
  MENU