GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Jij bepaalt wie er op de cover van FIFA 17 komt te staan

Elk jaar siert er weer een andere topvoetballer uit één van de Europese competities op de cover van FIFA. Dit jaar mag jij bepalen wie de ster op de cover van FIFA 17 wordt! 

Je kunt stemmen op vier verschillende spelers: James Rodriguez van Real Madrid C.F., Anthony Martial van Manchester United, Eden Hazard van Chelsea FC en Marco Reus van Borussia Dortmund.

De verkiezing vindt plaats op de officiële FIFA Cover Vote-website, vanaf vandaag tot 20 juli 08:59. Je maximaal één keer per dag op je favoriete speler stemmen, maar het is ook mogelijk om extra stemmen verdienen door de automatisch delen-functie te gebruiken met de hashtag #FIFA17CoverReward.

Ik twijfel nog tussen Hazard en Martial, maar als jij weet op wie je gaat stemmen kun je ook extra steun bieden door de hashtag van de voetballer te tweeten: #FIFA17Hazard, #FIFA17James, #FIFA17Martial of #FIFA17Reus.

De winnaar zal eind juli op de officiële FIFA Cover Vote-website bekendgemaakt worden.

FIFA 17 zal in Noord-Amerika verkrijgbaar zijn op 27 september en wereldwijd op 29 september voor PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 en PlayStation 3.

https://www.easports.com/nl/fifa/cover-vote

>
MENU