GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 17 – Directe vrije trappen, hoekschoppen & strafschoppen

FIFA 17 – Directe vrije trappen, hoekschoppen & strafschoppen | Of het nu gaat om vrije trappen, strafschoppen of hoekschoppen, door een persoonlijke insteek toe te voegen heb je bij alle dode spelmomenten de volledige controle in FIFA 17. Lees hieronder het overzicht van de vernieuwde spelhervattingen.

FIFA 17 – Directe vrije trappen, hoekschoppen & strafschoppen
  • DIRECTE VRIJE TRAPPEN: Pas de aanloop van je vrije trappen aan om meer variatie te geven aan de spin en beweging van de bal. Je kunt nu ballen van wereldklasse geven, zoals vrije trappen met de buitenkant voet die wegdraaien van de tegenstander.
  • NIEUW HOEKSCHOPPEN: Een nieuw miksysteem bij hoekschoppen maakt het mogelijk om teamgenoten te selecteren met meer precisie, en verandert de manier waarop je teamgenoten bewegen als je de hoekschop neemt. Wissel naar een speler in de 16 meter en laat je teamgenoot jou selecteren voor de perfecte kopbal.

setpiecerewrite-newcornerkicks2-md-2x

  • NIEUWE STRAFSCHOPPEN: Beweeg vrij in je aanloop, neem hem vanuit verschillende hoeken en met verschillende snelheden en hou controle over je strafschoppen door ze een persoonlijke insteek te geven.
  • DOOR GEBRUIKER BESTUURDE INWORP: Loop langs de lijn om een betere positie voor je inworp te krijgen. Maak een schijnbeweging bij je inworp om de verdediging het bos in te sturen. En geef de bal snelheid mee als je hem naar een teamgenoot gooit.

setpiecerewrite-usercontrolledthrowins-md-2x

BRON: www.easports.com

>
MENU