GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Nieuwe fysieke actie in FIFA 17 dankzij Frostbite engine

EA Sports heeft dankzij de Frostbite-Engine, FIFA 17 een hoop veranderingen meegegeven zoals; een nieuwe A.I., aanvalstechnieken, maar ook de manier waarop spelers fysiek op elkaar reageren in alle delen van het veld. Check hier een lading aan verse screenshots van FIFA 17 en klik hier voor meer info over de footie.

  • PUSHBACKTECH: Pushbacktech verbetert de balaanname, dribbelen, physics en verdedigende actie, zodat levensechte gevechten om de veldpositie en de bal worden gecreëerd. Dit is vooral belangrijk als je de bal wilt controleren om een medespeler de tijd te geven om naar een bepaalde plek te rennen of een ondersteunende positie in te nemen.
  • NIEUWE FYSIEKE INTERACTIE: Interactie tussen spelers komt op het hele veld in realistisch detail tot leven, zoals botsingen met de doelman, tackles op het lichaam, gevechten om de bal, trek- en duwwerk terwijl de bal in de lucht hangt en het afgeschermd controleren van de bal.
  • 360° AFGESCHERMD DRIBBELEN: De nieuwe manier van afstandsgebaseerd afschermen helpt je om tegenstanders op afstand te houden en balbezit te houden. Verdedigers kunnen op afstand gehouden worden terwijl je in een willekeurige richting dribbelt.

FIFA 17 is vanaf 29 september verkrijgbaar voor PlayStation, Xbox en PC. Voor meer informatie, ga naar: https://www.easports.com/fifa/frostbite.

>
MENU