GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

EA PLAY 2019 Livestream: Bekijk hier de onthulling van FIFA 20

Skirt skirt! Vanavond (zaterdag 8 juni) wordt tijdens EA PLAY 2019 de eerste gameplay getoond van FIFA 20! De livestream start om 18:15. Zijn jullie er klaar voor? EA SPORTS heeft inmiddels de onthullingstrailer van FIFA 20 uitgebracht. De grootste verassing is dat FIFA STREET eindelijk terug is in de nieuwe FIFA, maar wordt uitgebracht onder ‘VOLTA Football’.

Als ik heel eerlijk ben, heb ik het wel gehad met FIFA 19 en kan ik niet wachten om het schijfje van FIFA 20 in mijn console te stoppen. Hoe dan ook, om er voor te zorgen dat je niets mist van de show, raden we jullie aan om even een notificatie in je telefoon te maken zodat je het absoluut niet vergeet. De livestream trapt af om 18.30 met nieuwe informatie over Star Wars Jedi: Fall order, maar om klokslag 20.00 is het tijd om te shinen voor FIFA 20!

Klik op deze link als je het volledige programma wilt bekijken van de show. Wanneer je nieuwsgierig bent over een aantal basiselementen van de gameplay die wij in FIFA 20 kunnen verwachten, klik dan op deze link.

Hieronder kun je om 18.15 beginnen met kijken naar de EA PLAY 2019 Livestream:

LEES OOK:

Iedereen die de EA PLAY 2019 Livestream wil bekijken kan terecht op EA.com of de YouTube- en Twitch-kanalen van EA.

  • bibin schreef:

    Ja hooorr het is tijd voor FIFA 20 DAMES EN HEREN ik heb een manier om super veel coins te maken zonder 1 cent te betalen!! gaat leuk wordennnnnnnn

  • >
    MENU