FIFA 20 voorspellingen: Dynamische Weereffecten

img
mrt
04

Hoewel iedereen nog steeds volop FIFA 19 speelt, denken we nu stiekem al aan FIFA 20, dat hoogstwaarschijnlijk later dit jaar op 27 september wordt uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Welke nieuwe functies voegt EA SPORTS dit jaar toe aan de populairste sportgame?

Hoewel niets officieel is bevestigd, zou de introductie van dynamische weereffecten een onderdeel kunnen zijn van FIFA 20. In FIFA 19 heeft EA SPORTS al dynamische wissels geïntroduceerd, maar de toevoeging van dynamisch weer zal zoveel meer betekenen voor de gameplay dan alleen een mooi effect. Het zal feitelijk de manier veranderen waarop je het spel speelt. Het weer kan een negatieve invloed hebben op de pass snelheid van de speler, de nauwkeurigheid en de blessurekans, spelers zouden makkelijker omvallen, enz. Alles wat je kunt verzinnen voor Dynamic Weather is eindeloos en zou helpen om een ​​extra niveau van realisme aan het spel toe te voegen. Als EA SPORTS deze functie toevoegt in FIFA 20, voegt het een geheel nieuwe laag tactiek toe aan het spel.

Welke nieuwe gameplay-functies zien jullie graag toegevoegd worden aan FIFA 20?

2
Comments

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Robbie DetmersSebas Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Sebas
Gast
Sebas

Ik hoop dat ze die transfers is een keer realistisch maken, je kan tegenwoordig als club letterlijk elke speler krijgen als je genoeg salaris biedt. Ook positie aanpassingen zou nice zijn. En interactie met spelers na bepaalde gebeurtenissen binnen en buiten het veld. In career mode allemaal

Gerelateerde berichten:

Bestel FIFA 19, Black Ops 4 of Battlefield V

Advertentie:

Spring naar toolbar