FIFA 20 voorspellingen: Dynamische Weereffecten

img
mrt
04

Hoewel iedereen nog steeds volop FIFA 19 speelt, denken we nu stiekem al aan FIFA 20, dat hoogstwaarschijnlijk later dit jaar op 27 september wordt uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Welke nieuwe functies voegt EA SPORTS dit jaar toe aan de populairste sportgame?

Hoewel niets officieel is bevestigd, zou de introductie van dynamische weereffecten een onderdeel kunnen zijn van FIFA 20. In FIFA 19 heeft EA SPORTS al dynamische wissels geïntroduceerd, maar de toevoeging van dynamisch weer zal zoveel meer betekenen voor de gameplay dan alleen een mooi effect. Het zal feitelijk de manier veranderen waarop je het spel speelt. Het weer kan een negatieve invloed hebben op de pass snelheid van de speler, de nauwkeurigheid en de blessurekans, spelers zouden makkelijker omvallen, enz. Alles wat je kunt verzinnen voor Dynamic Weather is eindeloos en zou helpen om een ​​extra niveau van realisme aan het spel toe te voegen. Als EA SPORTS deze functie toevoegt in FIFA 20, voegt het een geheel nieuwe laag tactiek toe aan het spel.

LEES OOK: Wat is de release date van FIFA 20 voor PS4, Xbox One en PC? | FIFA 20 voorspellingen: FIFA 20 Pro Clubs wordt flink verbeterd

Welke nieuwe gameplay-functies zien jullie graag toegevoegd worden aan FIFA 20?

Heb je nog wat nodig?

8
Comments

avatar
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
WouterWouterDarrenErwinOsman Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Wouter
Gast
Wouter

ik zou graag de Nederlandse Keuken Kampioen Divisie erin willen zien

Wouter
Gast
Wouter

ik zou graag de Nederlandse Keuken Kampioen Divisie erin willen zien

Darren
Gast
Darren

Voor de mooiheid mogen ze ook wel fixen dat als je een zware blessure hebt, je met brancard wordt weggehaald. In plaats van die standaard filmpjes dat langzaam het veld uitloopt.

Erwin
Gast
Erwin

1. Ik speel vaak online seizoenen. Ik zou het tof vinden als ik kan zien of ik al eerder tegen de tegenstander heb gespeeld. Volgens mij is dit met de data makkelijk te realiseren!

Ten 2e, als je doordrukt in de rust maar je tegenstanders voert nog wissels door, dan zou ik ook graag nog even terug willen naar mijn team. Nu mag dat niet meer. Maar optie 1 zie ik liever vandaag nog dan morgen!

Osman
Gast
Osman

Ik wil graag wk clubteams hebben in fifa 20 zou mooi worden na
als je champions league wint

Sebas
Gast
Sebas

Ik hoop dat ze die transfers is een keer realistisch maken, je kan tegenwoordig als club letterlijk elke speler krijgen als je genoeg salaris biedt. Ook positie aanpassingen zou nice zijn. En interactie met spelers na bepaalde gebeurtenissen binnen en buiten het veld. In career mode allemaal

Heb je nog wat nodig?

Voor de grappigste video's en het laatste gamenieuws over FIFA 20, Call of Duty: Modern Warfare, en Battlefield V
Volg ons op facebook