GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Dit zijn alle vernieuwingen in FIFA 21 Ultimate Team

EA SPORTS heeft de officiële trailer van FIFA 21 Ultimate Team eindelijk online gegooid! In deze video maken we voor het eerst kennis met FUT 21 en de vernieuwingen die we dit jaar kunnen verwachten.

Als eerste is het nu mogelijk om tegen de AI in Squad Battles te spelen om je te helpen de perfecte online match te vinden in Division Rivals, zonder het op te nemen tegen andere spelers in online kwalificatietoernooien. Je gewenste moeilijkheidsgraad en resultaten tegen de AI bepalen de juiste divisie voor je.

Een goed begin is het halve werk! Wil je alvast beloningen verdienen voor FIFA 21 Ultimate Team om zo razendsnel uit de startblokken te schieten? Begin dan met spelen van FUT 20 Pre-Season!

FIFA 21 wordt op 9 oktober 2020 wereldwijd gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC en komt deze winter naar Google Stadia, PlayStation 5 en Xbox Series X.

Iedereen die de Champions Edition of de Ultimate Edition heeft besteld, kunnen de game al vanaf dinsdag 6 oktober spelen. Met EA Access is het zelfs mogelijk om FIFA 21 nog eerder te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc!

>
MENU