GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: FIFA, Nieuws

FIFA 21 Ultimate Team: Wat zijn FUT Events?

FIFA 21 Ultimate Team zorgt voor meer manieren om met je vrienden te spelen, nieuwe customization opties en nieuwe manieren om samen te werken met de FUT-community! Dit wordt misschien wel de meest sociale FIFA Ultimate Team ooit!

In FUT-evenementen kun je samenwerken en concurreren door in-game doelstellingen te voltooien om als community beloningen te ontgrendelen. Dit jaar worden er twee nieuwe soorten evenementen voor doelstellingen geintroduceerd:

Community Events:

Met community-evenementen draagt elke speler die doelstellingen in bepaalde groepen voltooit, bij aan een wereldwijde XP-pool. Naarmate deze hoeveelheid XP groeit, zal de community drempels bereiken die beloningen ontgrendelen voor iedereen die ten minste één doel in het evenement heeft behaald.

Team Events:

Teamevenementen zullen de community in verschillende teams verdelen om tegen beloningen te strijden. Lid worden van een team is eenvoudig, wanneer je het evenement start, heb je de keuze om een ​​van de maximaal vijf teams te ondersteunen, elk met hun eigen set doelstellingen en beloningen.

Als het gaat om het kiezen van je team, hoef je je geen zorgen te maken over welk team de meeste leden heeft, want het draait niet om het verdienen van het hoogste aantal totale XP. Competities zijn in evenwicht op basis van welke teamleden gemiddeld de hoogste XP bijdragen voor het evenement. Dus als je eenmaal je team hebt gekozen, begin dan met het voltooien van de doelstellingen om je gekozen kant in de ranglijsten te helpen.

Aan het einde van de wedstrijd wordt het winnende team beloond met nieuwe aanpassingsitems om te pronken met je loyaliteit, munten of pakketten. De soorten beschikbare beloningen zullen het hele jaar door bij elk evenement veranderen. En als je team de competitie niet wint, vrees dan niet, er zijn nog steeds troostbeloningen beschikbaar in de game voor de verliezende teams.

FIFA 21 wordt op 9 oktober 2020 wereldwijd gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC en komt deze winter naar Google Stadia, PlayStation 5 en Xbox Series X.

Iedereen die de Champions Edition of de Ultimate Edition heeft besteld, kunnen de game al vanaf dinsdag 6 oktober spelen. Met EA Access is het zelfs mogelijk om FIFA 21 nog eerder te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc!

  • Rene schreef:

    Uw en je in een zin Robbie? :D

  • >