GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: FIFA, Nieuws

Maak kennis met FIFA 21 Ultimate Team FUT Co-Op

In FIFA Ultimate Team kunnen spelers hun FUT-club echt uniek maken met tal van nieuwe en verbeterde manieren om het uiterlijk van het veld en de tribunes aan te passen. En dankzij One FUT-club kunnen spelers die met Dual Entitlement  kosteloos upgraden naar de nieuwe generatie consoles, hun FUT-clubs meenemen van PlayStation 4 naar PlayStation 5 of van Xbox One naar Xbox Series X en vice versa met een cross-gen transfermarkt en klassementen.

Met FUT Co-Op kun je samenwerken met een vriend en strijden om beloningen. Bundel je krachten in zowel Division Rivals als Squad Battles om wekelijkse vooruitgang te boeken en werk aan gloednieuwe Co-Op-doelstellingen die het samen belonen belonen voor meer dan winnen op het veld.

Werk online samen met een vriend in Division Rivals tegen andere solo’s of duo’s, in Squad Battles tegen de AI of ontspan in FUT Friendlies House Rules tegen andere spelers. Voltooi speciale Co-Op-doelstellingen om beloningen te ontgrendelen en vooruitgang te boeken in je individuele wekelijkse Division Rivals-ranglijst en Squad Battles-klassement.

Daarnaast zijn er nieuwe en uitgebreide manieren om de look van je FUT Club aan te passen, zowel op het veld als op de tribunes. Jammer genoeg moeten we tot augustus wachten op nieuwe informatie en gameplay van FIFA 21 Ultimate Team.

FIFA 21 wordt op 9 oktober 2020 wereldwijd gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC en komt deze winter naar Google Stadia, PlayStation 5 en Xbox Series X.

Meer FIFA 21:

>