GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Speel FUT 20 Pre-Season en verdien beloningen voor FIFA 21 Ultimate Team

Een goed begin is het halve werk! Wil je alvast beloningen verdienen voor FIFA 21 Ultimate Team om zo razendsnel uit de startblokken te schieten? Begin dan met spelen van FUT 20 Pre-Season!

Gedurende het FUT Pre-Season hebben spelers de mogelijkheid om beloningen te ontgrendelen in FUT 21, inclusief pakketten, verbruiksartikelen, leenitems voor spelers en in-game items.

Wat is FUT PreSeason?

✓ Speel FUT 20, verdien verschillende beloningen in zowel 20 als FUT 21
✓ UCL/UEL Road to the Final wordt ververst en opnieuw gelanceerd
✓ TOTY terug in packs voor de eerste keer ooit
✓ Champions League Showdowns

Tijdens de eerste twee weken van FUT Pre-Season krijg je de kans om beloningen te verdienen waarmee je aan de slag kunt gaan met het beheren van je FUT 21-club. Als je bepaalde doelstellingen en uitdagingen voor het bouwen van squads in FIFA 20 voltooit, krijg je het volgende in FUT 21:

  • x2 Coin boosts (5 games x 500 coins)
  • FUT 20 Icon Home Kit
  • FUT 20 Future Stars Kit
  • Anchor Chemistry Style
  • Engine Chemistry Style

Blijf ons volgen voor meer informatie over extra FUT 21-beloningen die tijdens het FUT-voorseizoen beschikbaar zullen worden gesteld.

FUT 21-beloningen die tijdens het voorseizoen zijn verdiend, worden uiterlijk op 16 oktober 2020 toegekend. FUT 21-beloningen moeten worden ingewisseld door vóór 23 november 2020 in te loggen bij FUT 21.

FIFA 21 wordt op 9 oktober 2020 wereldwijd gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC en komt deze winter naar Google Stadia, PlayStation 5 en Xbox Series X.

Iedereen die de Champions Edition of de Ultimate Edition heeft besteld, kunnen de game al vanaf dinsdag 6 oktober spelen. Met EA Access is het zelfs mogelijk om FIFA 21 nog eerder te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc!

Meer FIFA 21:

>
MENU