GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Tienervoetballer Kiyan Prince vermoord in 2006 wordt toegevoegd aan FIFA 21

EA SPORTS voegt de vermoorde tienervoetballer Kiyan Prince toe aan FIFA 21, om hem, zijn nalatenschap, te eren en bewustzijn te creëren voor de verwoestende gevolgen van criminaliteit!

Kiyan Prince was een zeer getalenteerde tienervoetballer, maar stierf in 2006 op 15 jarige leeftijd, nadat hij was neergestoken toen hij probeerde een ruzie te stoppen. De tiener maakte deel uit van de Queens Park Rangers-academie en zou uit kunnen groeien tot een groot voetbaltalent als hij niet was vermoord.

Met behulp van de nieuwste technologie is voorspeld hoe hij eruit zou hebben gezien. Een special effects-studio, vrienden en familie, hebben samen met onderzoekers van de University of Bradford, deze 30 jaar oude versie van Kiyan Prince voor de game ontwikkeld. Zijn vader, die je kunt zien in de zeer emotionele video hieronder, moest een traantje wegpinken toen hij het zag.

“Door deze campagne hoop ik dat de wereld eindelijk een glimp kan opvangen van Kiyans ongelooflijke potentieel dat vervuld is. We mogen zijn talent eren en hopelijk kunnen we andere kinderen inspireren om ook hun eigen talent te eren.”

 

>
MENU