GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Featured

Wat zijn de Aftermarket Parts in Modern Warfare 3?

Eén van de nieuwe dingen in Modern Warfare 3 zijn de Aftermarket Parts. Dit zijn attachments (op steroïden) die je wapen een andere look én feel kunnen geven. Maar hoe krijg je ze, en wat kun je er precies mee? GameNerds zocht het -natuurlijk- voor je uit.

Modern Warfare 3 is ondertussen een weekje uit en velen van jullie zullen lekker on the grind zijn. Wellicht heb je je favoriete wapens al max-level, en hark je nu aan de lopende band camo’s binnen. Maar je hebt ook de kans om je wapens nog verder te grinden: bijvoorbeeld door de nieuwe Aftermarket Parts vrij te spelen.

Conversion Kits

Deze Aftermarket Parts bevatten voor bepaalde wapens de zogenaamde ‘Conversion Kits’ waarmee je wapens om kunt bouwen. Zo kun je met de Jack Ferocity Carbine Kit de Renetti-handgun (secondary) ombouwen tot een sub-machinegun (primary), en kun je met de Full Auto-Conversion de MWC 6.8 van een marksman-rifle veranderen in een automatisch assault-rifle. Je kunt wapens dus een totaal andere look én functie geven. Helaas zijn er (tot nu toe) slechts tien Aftermarket-Parts beschikbaar: acht voor een wapen, en twee voor een scope.

  • JAK Raven Kit – MCW assault rifle
  • JAK Heretic Carbine Kit – MTZ-762 battle rifle
  • Broodmother .45 Kit – WSP-9 SMG
  • JAK Annihilator Bullpup Kit – Pulemyot 762 LMG
  • XRK IP-V2 Conversion Barrel – COR-45 handgun
  • JAK Ferocity Carbine Kit – Renetti handgun
  • WSP Akimbo Brace Stocks – WSP Swarm SMG
  • MCW 6.8 Full-Auto Conversion Kit – MCW 6.8 marksman rifle
  • Intlas CAS-14 – optic
  • Cronen Intlas MSP-12 – optic

Hoe speel je de Aftermarket Parts vrij?

Natuurlijk krijg je deze Aftermarket-Parts niet bij een pakje boter. Maar vrijspelen is gelukkig geen zware bevalling: het enige dat je hoeft te doen is je wapen max-level spelen, waarna je één extra challenge moet volbrengen. Het ligt aan het wapen of dit een Weekly Challenge óf een Armory Challenge is. Zo hoef je voor de Jack Ferocity Carbine Kit slechts 30 kills met de Renetti (equipped met vijf attachments) te maken.Tip: óók de Zombie-challenges tellen mee met het vrijspelen van Aftermarket Parts. En heb je gewoon een hekel aan grinden? Dan laat je een van je vrienden die de gewenste Conversion Kit al vrijgespeeld (en equipped heeft) toch gewoon het wapen droppen? Eén keer exfillen is toch duizend keer makkelijker….

Modern Warfare 3 Aftermarket Parts

Met de Jak Ferocity Carbine Kit bouw je de Renetti om tot een sub-machinegun. Credit: Sledgehammer Games en Activision Blizzard.

Nu hoor ik je denken: maar wat is er precies nieuw? Nou, naast het feit dat je bepaalde wapens dus om kunt bouwen tot een ander type wapen (assault rifle, sub-machinegun etc) heb je ook de mogelijkheid om meer én nieuwe attachments te gebruiken. Je wapen speelt dus niet alleen anders, het wordt ook sterker. Maar of de Aftermarket Parts Modern Warfare 3 naar een hoger niveau tillen, dat mag je zelf in-game bepalen. Het lijkt in ieder geval een kleine stap in de juiste richting.

>
MENU