GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Nieuwe wapens in Call of Duty Modern Warfare 3: Season 1 Reloaded Update

Call of Duty Modern Warfare 3: Season 1 Reloaded brengt een arsenaal aan nieuwigheden met zich mee, waaronder twee gloednieuwe wapens die het strijdveld ongetwijfeld gaan opschudden. Maak kennis met de HRM-9 (SMG) en de TAQ Evolvere (LMG), elk met unieke kenmerken en aanpassingsmogelijkheden die perfect aansluiten bij diverse speelstijlen.

In dit artikel duiken we dieper in de details van deze krachtige nieuwe toevoegingen aan jouw wapenarsenaal in Call of Duty Modern Warfare 3.

HRM-9 (SMG)

Een licht maar stabiel 9mm-machinepistool, ideaal voor gevechten van dichtbij en het snel uitschakelen van vijanden. Met een hoge vuursnelheid en uitstekende hanteerbaarheid en mobiliteit, is de HRM-9 perfect voor agressieve ‘run-and-gun’ speelstijlen. Richt nauwkeurig of gebruik Tac-Stance om rond je vijanden te rennen. Pas het wapen aan met Gunsmith om de prestaties op middellange afstand te verbeteren, of juist voor close-quarters gevechten, of een combinatie van beide.

  • Hoe het basiswapen te ontgrendelen: Voltooi een Armory Unlock-uitdaging.

TAQ Evolvere (LMG)

Een geavanceerde, multi-caliber licht machinegeweer dat zowel 7.62 als 5.56 munitie kan afvuren met minimale aanpassingen aan het wapen. Veelzijdig en uitzonderlijk dodelijk in de juiste handen.

Dit gloednieuwe lichte machinegeweer kan zowel infanterie als artillerie neerhalen. Met een breed scala aan attachments beschikbaar via Gunsmith, kun je de TAQ Evolvere aanpassen aan elke speelstijl.

  • Hoe het basiswapen te ontgrendelen: Voltooi een wekelijkse uitdaging.

Blijf GameNerds.nl volgen voor het laatste nieuws en updates over Call of Duty.

 

>
MENU