GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Nieuwe Warlord in Zombies van Call of Duty MW 3: Season 1 Reloaded

In de nieuwste update van Call of Duty Modern Warfare 3: Season 1 Reloaded, is er een nieuwe Warlord. Maak je klaar voor Dokkaebi, een tegenstander die je vaardigheden op de proef zal stellen en beloningen van een hoger niveau biedt voor hen die haar kunnen verslaan.

Deze Zuid-Koreaanse meesteres van elektronische oorlogsvoering is een technologisch genie, gewapend met zelfgeprogrammeerde autonome drones, turrets en een Wheelson. Haar vesting bevindt zich bovenop een wolkenkrabber in Zaravan City, waar ze een geduchte uitdaging vormt voor elk team dat durft te naderen.

Het verslaan van Dokkaebi vereist zowel strategische finesse als brute kracht. Haar scherpe vermogen om aanvallen te ontwijken maakt haar tot een lastige tegenstander. Overwin haar verdediging, doorbreek de linies van haar drones en turrets, en bewijs jezelf als een ware Operative in Deadbolt. Ben je klaar om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en jezelf te bewijzen tegenover een van de meest geavanceerde tegenstanders in de Zombies-modus?

Voor meer spannende updates en tips over Call of Duty Modern Warfare 3 en de Zombies-modus, blijf GameNerds.nl volgen. Blijf gamen en blijf overleven!

>
MENU