GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Check hier de eerste FIFA 19 trailer – EA PLAY 2018

Electronic Arts heeft tijdens de EA PLAY 2018 in Hollywood, de eerste trailer laten zien van FIFA 19. De game is vanaf 28 september verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. EA SPORTS, IT’S IN THE GAME!

Hoe dan ook, in voetbal is het simpel: je bent op tijd of je bent te laat. Als je te laat bent, moet je zorgen dat je op tijd vertrekt. Ik bedoel, als je een speler ziet sprinten is hij te laat vertrokken, maar als je sneller wilt spelen kun je wel harder lopen maar in wezen bepaalt de bal de snelheid van het spel! Logisch toch? Anyways, check hier de eerste trailer van FIFA 19.

De Champions League en de Europa League worden aan FIFA 19 toegevoegd. Daarnaast worden er ook weer nieuwe competities aan de game toegevoegd zoals de Serie A, waarvan EA SPORTS nu een officiële licentie heeft, dus de ‘Calcio A’ zien we niet meer terug. Bovendien keert Borussia Dortmund ook weer terug. De afgelopen jaren lagen de rechten van de Duitse voetbalploeg bij Konami. Maar de contracten zijn verlopen en keert Borussia Dortmund terug naar FIFA 19.

In de aankomende dagen wordt er meer info gegeven over FIFA 19. Verwacht de eerste gameplay beelden, screenshots, handige informatie en meer! Like GameNerds op Facebook wanneer je he-le-maal niets wilt missen!

>
MENU