GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC

FIFA 18-simulatie voorspelde Frankrijk als winnaar WK 2018

Frankrijk heeft voor de tweede keer beslag gelegd op de wereldtitel. In een doelpuntrijke finale wonnen de Fransen met 4-2 van Kroatië. Door middel van een gratis World Cup 2018- update, zijn er nieuwe player ratings toegevoegd aan FIFA 18 toen het toernooi van start ging. Aan de hand hiervan had EA SPORTS een simulatie toegepast. Het resultaat? Een correcte voorspelling van de wereldkampioen: Frankrijk. Hier kan Koning Toto nog een puntje aan zuigen!

EA SPORTS heeft daarnaast bekendgemaakt hoe de wereld het kampioenschap in de game heeft gespeeld en hoe fans op zoek zijn gegaan naar hun eigen glorie. Van de totale hoeveelheid doelpunten die tijdens het toernooi zijn gescoord, tot de meeste overwinningen per land: spelers zijn massaal aan de slag gegaan met de World Cup-update van FIFA 18. Bekijk de statistieken hieronder.

FIFA 19 komt op 28 september 2018 wereldwijd uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Pre-Order FIFA 19 voor exclusieve bonussen in Ultimate Team en drie dagen eerder toegang met de Ultimate en Champions Edition.

>
MENU