GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Beste wapens in Battlefield 1: welk wapen past het beste bij jou?

Beste wapens Battlefield 1 | Battlefield 1 draait overuren in mijn PlayStation 4 en je kunt hier nog eens rustig nalezen wat ik van de game vind. Hoe dan ook, DICE komt binnenkort met enkele updates zoals nieuwe evenementen, gameplay-tweaks, hardcore-mode, maar ook een nieuwe gratis map!

Beste wapens Battlefield 1 video:

beste wapens Battlefield 1

Meer Battlefield 1 nieuws:

10 Dingen die je moet weten over de Beste wapens Battlefield 1:

 
De wapens voelen sneller aan dan in Battlefield 4

Als je favoriete wapen een automatisch geweer of een krachtige LMG is, zit Battlefield 1 boordevol wapens waarmee je een regen van kogels kunt schieten. Over het algemeen voelen alle wapens misschien iets sneller aan dan je zou verwachten. De kogels hebben namelijk weerstand en zwaartekracht gekregen, en is de snelheid van het afvuren verhoogd.

Er zijn zes categorieën wapens

In elke Battlefield zijn er natuurlijk verschillende categorieën wapens en in Battlefield 1 kun je kiezen uit zes verschillende wapens:Je hebt Shotguns (geweldig om vijanden vanaf dichtbij te beschieten), SMG’s (gemaakt voor snel korteafstandsvuur), LMG’s (werken het beste op middellange afstand), Semi Auto’s (gebalanceerd en sterk), Sidearms (gebruiken in geval van nood), en Sniper Rifles (voor de campers ;).

Veel verschillende wapes

Bij elk wapentype kun je ook nog uit meerdere wapens kiezen. De wapens in dat tijdperk waren ongelooflijk gevarieerd. In feite waren veel wapens uit de Eerste Wereldoorlog de eerste geslaagde versies van die wapens. De eerste SMG’s en automatische geweren werden in dit tijdperk ingezet.

Ze zijn supereffectief

Technologie maakte een grote sprong voorwaarts tijdens de Eerste Wereldoorlog, en dat leidde tot ongelooflijke, efficiënte wapens die verdomd goed waren in datgene waarvoor ze waren bedoeld. Of je nu gaten in muren knalt, verborgen vijanden uitschakelt of sluipschiet vanaf de andere kant van de map, je zult de wapens in Battlefield 1 modern en leuk vinden.

Wapenaanpassingen zijn gerichter

Natuurlijk zijn de wapens in Battlefield 1 aan te passen en hebben de mannen van DICE geluisterd naar de feedback van de fans. Battlefield 1 maakt dit keer gebruik van vooraf ingestelde Loadouts voor elk wapen.

Elk wapen heeft maximaal drie Pre-Sets

Misschien wil je een jachtgeweer met iets meer power? Of misschien wil je een wapen dat stabiliteit opoffert voor precisie? De verschillende wapen Pre-Sets moeten helpen. Sommige wapens hebben wel drie Pre-Sets, zodat je op verschillende manieren met dezelfde wapens kunt spelen. Je kunt ze ook aanpassen, de zoomniveaus, draadkruisen etc., etc.

Er zijn meerdere soorten contactwapens

Het nabijheidsgevecht was een belangrijk onderdeel van de Grote Oorlog, en hoewel er talloze opties zijn als je liever op afstand wilt blijven, kun je ook verschillende soorten contactwapens gebruiken, allemaal met hun eigen aanvalssnelheden en toegebrachte schade. Sommige wapens kunnen zelfs als gereedschap worden gebruikt, zodat je prikkeldraad kunt doorsnijden, barricades kunt vernietigen en zelfs lichte voertuigen kunt beschadigen.

Je kunt ook bajonet-aanvallen uitvoeren

Het is belangrijk om de afstand tussen jou en de vijand te overbruggen, vooral als je voor een melee kill gaat. Als je een bajonet aan het uiteinde van je geweer bevestigt, wordt dat allemaal iets makkelijker. Je kunt de vijand dan tegemoet stormen. Maak contact, en je stuurt ze rechtstreeks naar hun graf.

Fragmentatiegranaten zijn niet de enige granaten

Je kunt niet alleen traditionele fragmentatiegranaten gooien, maar ook gebruikmaken van gasgranaten (weinig schade, maar het gas blijft lang rondhangen), brandgranaten (veel schade, maar tijdelijk) en nog veel meer. De juiste granaat op het juiste moment kan het verschil maken tussen leven en dood.

De audiokwaliteit is subliem

DICE staat ook bekend om de audiokwaliteit in games, van de PANG van een jachtgeweer tot de KLINK van een lege klik, ze hebben in het echt een enorme hoeveelheid audio-opnamen gemaakt voor het spel. Je merkt nu zelfs wanneer de munitie in je magazijn opraakt; het vuurgeluid verandert een klein beetje als je weinig munitie hebt.

Bron: https://www.battlefield.com

>
MENU