GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Call of Duty: Infinite Warfare Continuum DLC nu verkrijgbaar

Call of Duty: Infinite Warfare Continuum, het tweede DLC Map Pack, is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4. Continuum is ontwikkeld door Infinity Ward en wordt gepubliceerd door Activision. Het pakket voorziet in vier nieuwe maps, inclusief de terugkeer van Rust, één van de populairste maps uit Modern Warfare 2. Deze is opnieuw gemaakt voor een nieuw generatie, met een ultramodern design. Het nieuwe DLC-pakket bevat ook “Shaolin Shuffle”, een nieuwe zombie-ervaring in het New York van de jaren ’70 met actrice Pam Grier als nieuwkomer in de cast.

“Ons team heeft elke map van Continuum een eigen gevoel en andere stijl gegeven, zodat elk gevecht gepaard gaat met de meeslepende gameplay en het gevoel van teamwork,” zegt Dave Stohl, Studio Head van Infinity Ward. “Shaolin Shuffle tilt onze zombies co-op-ervaring naar nieuwe hoogtes. Voortbouwend op de originele verhaallijn, is alles erop gericht om spelers onder te dompelen in de nieuwe en funky setting van een gestoorde horrorfilm, van de disco-zombies en dialogen tot de martial arts-elementen.”

Shaolin Shuffle, het nieuwe, spannende hoofdstuk van de Call of Duty: Infinite Warfare zombie-ervaring, markeert de terugkeer van Willard Wyler, de mysterieuze en schurkachtige filmregisseur die tot leven is gebracht met stem en uiterlijk van Paul Reubens (Pee-wee’s Big Holiday, Gotham). Dit keer heeft Wyler de vier helden opgesloten in een nieuwe horrorfilm, spelend in de onvergetelijke jaren ’70.

In het tijdperk van de disco gaan spelers de strijd aan met geheel nieuwe soorten zombies op diverse locaties in New York, inclusief metro’s, flitsende nachtclubs en een martial arts dojo die wordt geleid door de  “Shaolin Sister”, tot leven gewekt met de stem en uiterlijkheden van Pam Grier (Jackie Brown, Foxy Brown). Naast de kenmerkende Call of Duty-actie, introduceert Shaolin Shuffle vier vrijspeelbare kungfu-vechtstijlen, met elk een eigen set unieke vechtacties. Seth Green (Robot Chicken, Austin Powers) als “the Punk Rocker”, Ike Barinholtz (Neighbors, Suicide Squad) als “the Sleazebag”, Jay Pharoah (Saturday Night Live, Ride Along) als “the Street Poet” en Sasheer Zamata (Saturday Night Live, Inside Amy Schumer) als “the Disco Chick” keren allemaal terug voor de voortzetting van het doorlopende verhaal in deze gloednieuwe ervaring.

Behalve Shaolin Shuffle, levert Continuum vier nieuwe multiplayer maps:    

Turista
Turista is een luxe spa en resort, gevestigd midden in het reusachtige skelet van een eeuwenoud wezen. Turista biedt prima sniperplekjes langs de majestueuze, centrale waterval, maar ook krappe inferieuren voor fans van close-quarter combat en een three-lane design dat tegemoetkomt aan uiteenlopende speelstijlen.

Scrap
Scrap verplaatst spelers naar een verlaten vuilnisbelt op de maan en biedt een combinatie van lange zichtlijnen en tactische weggetjes, geschikt voor gevechten op zowel korte als lange afstand.

Archive
Snelle, hectische gevechten zetten de toon in Archive, een post-futuristische art gallery waar krappe binnenruimtes contrasteren met de open buitenruimtes van deze grote three-lane style map.

Excess
Deze map bevindt zich bovenop een luxe penthouse in een uitgestrekte futuristische metropool. Excess is als kleine, ronde map gebaseerd op de klassieke map Rust uit Modern Warfare 2, en wederom goed voor intense, snelle gevechten.

>
MENU