GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Nieuwe trailer en screenshots uitgebracht voor Call of Duty: Infinite Warfare – Continuüm

CoD Infinite Warfare – Continuüm DLC | Infinity Ward en Activision hebben een nieuwe multiplayer trailer en screenshots uitgebracht voor Continuüm, het tweede DLC map pack voor Call of Duty: Infinite Warfare. 

| Download hier de nieuwe high-res screenshots van Call of Duty: Infinite Warfare Continuüm DLC

Turista:
Turista is een luxe spa en resort, gevestigd midden in het reusachtige skelet van een eeuwenoud wezen. Turista biedt prima sniperplekjes langs de majestueuze, centrale waterval, maar ook krappe inferieuren voor fans van close-quarter combat en een three-lane design dat tegemoetkomt aan uiteenlopende speelstijlen.

CoD Infinite Warfare - Continuüm DLC

Scrap:
Scrap verplaatst spelers naar een verlaten vuilnisbelt op de maan en biedt een combinatie van lange zichtlijnen en tactische weggetjes, geschikt voor gevechten op zowel korte als lange afstand.

CoD Infinite Warfare - Continuüm DLC

Archive:
Snelle, hectische gevechten zetten de toon in Archive, een post-futuristische art gallery waar krappe binnenruimtes contrasteren met de open buitenruimtes van deze grote three-lane style map.

CoD Infinite Warfare - Continuüm DLC

Excess:
Deze map bevindt zich bovenop een luxe penthouse in een uitgestrekte futuristische metropool. Excess is als kleine, ronde map gebaseerd op de klassieke map Rust uit Modern Warfare 2, en wederom goed voor intense, snelle gevechten.

CoD Infinite Warfare - Continuüm DLC

Pre-order Call of Duty: Infinite Warfare’s tweede DLC pack, Continuum, vanaf 18 april beschikbaar voor PS4: bit.ly/COD-IW

>
MENU