GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Call of Duty: Infinite Warfare Absolution DLC nu beschikbaar

Absolution is het derde DLC pack voor Call of Duty: Infinite Warfare en is nu verkrijgbaar op PlayStation 4. Absolution levert vier nieuwe multiplayer maps en bevat ook het volgende hoofdstuk in het zombieverhaal van Call of Duty: Infinite Warfare.

“Ongeacht je speelstijl, of je nu graag een sniper op afstand speelt, of de vijand liever dicht op de huid zit, ons team heeft de nieuwe maps in Absolution zo gemaakt dat er voor ieder wat wils is, zegt Dave Stohl, studiohoofd bij Infinity Ward.“Met Attack of the Radioactive Thing!, krijgt het gestoorde zombieverhaal een nieuwe wending, dit keer in de richting van de klassieke horrorfilms uit de jaren ’50. Een kustplaats wordt compleet gesloopt door een nieuwe soort vijand waar onze fans vast van zullen smullen. En natuurlijk zijn er ook weer de hordes ondoden, inclusief gloednieuwe wapens en traps om ze mee te bestrijden.”

Attack of the Radioactive Thing! is het volgende hoofdstuk in het zombieverhaal van Call of Duty: Infinite Warfare. Wyler heeft de vier helden opgesloten in een nieuwe horrorfilm in de stijl van de klassieke Creature Feature-films uit de jaren ’50. Spelers moeten het opnemen tegen een nieuwe reeks zombievijanden in een verwoeste kustplaats waar een wetenschappelijk experiment van de regering de inwoners heeft veranderd in zombies.

Naast Attack of the Radioactive Thing! levert Absolution vier nieuwe multiplayer maps: 

Bermuda
Een sloppenwijk die is gebouwd rondom de resten van een vergaan schip. Bermuda laat spelers bukken, duiken en langs muren bewegen, van de vismarkt naar de vuurtoren, in een kleine tot gemiddeld grote map die door water en zandstormen is verweerd.

Permafrost 
Permafrost stuurt spelers naar de bevroren skyline van een stad, waar ze hun aanvallen op de grond moeten plannen langs drie hoofdbanen. In deze kleine map verplaatsen spelers zich vanaf de straat naar het treinstation, de zwerverstad en het vervallen theater.

Fore 
Het enige kleine op de grote map Fore is de mini-golfbaan waar de spelers op vechten. Fore biedt volop visuele variatie. Het ene moment bevinden spelers zich in magische wouden, het volgende staan ze op een reusachtig waterijsje, of hoog bovenop de kasteelmuren.

Ember 
Ember speelt in een oud kasteeldorpje waarin de oude omgeving is verrijkt met moderne technologie. Deze remake van de klassieke map Resistance uit Modern Warfare 3 bevat onder andere lava, galgen en een martelkamer, waar spelers maar beter dicht bij hun teamgenoten kunnen blijven.

>
MENU