Call of Duty: Black Ops 4 Zombies – Blood of the Dead Trailer

img
jul
20

Call of Duty: Black Ops 4 wordt de grootste Zombies collectie die ooit met de lancering is aangeboden, met drie volledig speelbare avonturen: IX, Voyage of Despair en Blood of the Dead. Hoe dan ook, klik hier om de Chaos Story trailer te bekijken en scroll naar beneden om de nieuwste Black Ops 4 Zombies – Blood of the Dead Trailer te zien!

Black Ops 4 herintroduceert moeilijkheidsgraden en een in-game tutorial om nieuwe spelers aan boord van het Zombies-universum te krijgen, terwijl hardcore spelers de mogelijkheid krijgen om voor de zwaarste uitdaging te gaan. Bovendien biedt Zombies Rush, de nieuwe hoog tempo modus, verleidelijke nieuwe uitdagingen voor de echte veteranen en een nieuw gameplay tempo voor nieuwkomers.

De Multiplayer bèta begint op 3 augustus voor PlayStation 4, kort daarna gevolgd door Xbox One en PC. In september start de Black Ops 4 Battle Royale Private Bèta. Meer info over de starttijden worden later bekend gemaakt.

De release van de game staat gepland voor 12 oktober op PlayStation 4, Xbox One en PC. Fans kunnen de game nu pre-orderenom toegang te kijken tot de Call of Duty: Black Ops 4 private bèta.

Black Ops 4 op PC is voor het eerst exclusief verkrijgbaar via Battle.net, Blizzard Entertainment’s online gaming service.

Heb je nog wat nodig?

Heb je nog wat nodig?

Voor de grappigste video's en het laatste gamenieuws over FIFA 20, Call of Duty: Modern Warfare, en Battlefield V
Volg ons op facebook